jas napisał(a):lam3r napisał(a):jas napisał(a):a ja sie zapytam: ktos z posiadaczy kangoo I ma ochote na zmiane na nowszy model?
i po co ten sarkazm?
cos Cie ubodlo ... bo moj tekst zadnej sarkastycznej intencji nie mial
ależ oczywiście.
jas napisał(a):lam3r napisał(a):jas napisał(a):a ja sie zapytam: ktos z posiadaczy kangoo I ma ochote na zmiane na nowszy model?
i po co ten sarkazm?
cos Cie ubodlo ... bo moj tekst zadnej sarkastycznej intencji nie mial
hexal napisał(a):witam
przebieg ok. 15000 km i występuje ,,warczenie" wentylatora oraz spryskiwanie przedniej szyby najlepiej działa na postoju - trafia na szybę, w czasie jazdy korzystam z opadów deszczu, ostatnio odkryłem wodę w tylnym prawym schowku w podłodze , żarówki z przodu przepaliły się równocześnie z obu stron
pozdrawiam
jas napisał(a):a ja sie zapytam: ktos z posiadaczy kangoo I ma ochote na zmiane na nowszy model?
skarb napisał(a):jas napisał(a):a ja sie zapytam: ktos z posiadaczy kangoo I ma ochote na zmiane na nowszy model?
Zamienić to może nie, ale jak by mi się przez przypadek szkoda całkowita kiedyś zrobiła, albo by mi ten samochód ukradli to się obawiam, że następne to by na pewno nie było Kangoo III bo to gówno wielkie i tandeta co się cały czas psuje.
jas napisał(a):a ja sie zapytam: ktos z posiadaczy kangoo I ma ochote na zmiane na nowszy model?
Masaccio napisał(a):Ja już raczej skutecznie zostałem odwiedziony od tego pomysłu. Myślę teraz albo o kangoo I z ostatnich lat produkcji lub całkowitej zmianie modelu i marki.
mullann napisał(a):Usterki w moim egzemplarzu(wyprodukowany w 12.2008):
- problemy z dogrzaniem silnika (wymieniony termostat na gwarancji)
- brak wspomagania kierownicy (poprawili połączenia elektryczne - jest OK)
- problem z zamknięciem drzwi bocznych P i L (po regulacji jest OK)
- piszący wentylator w kabinie (zareklamowane do RENAULT POLSKA - sprawa w toku)
- spryskiwacze przedniej szyby pryskają wszędzie tylko nie na szybę (4regulacje, zareklamowane do RENAULT POLSKA - sprawa w toku)
- wiązka elektryczna wraz z podświetleniem tablicy rejestracyjnej spaliła się (wymienione na gwarancji)
- sączący się olej z zaworu EGR (uszczelniono - narazie OK)
- lekkie wibracje (występują ale zapomniałem zgłosić - zgłosze przy okazji)
Serwis ANABO Zielona Góra.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość