jestem jak najbardziej za
Galeria Mokotów może być

. Mogę się deczko spóźnić bo z Lublina jadę jakieś 3 godz
 . Mogę się deczko spóźnić bo z Lublina jadę jakieś 3 godz  . - Warunki są takie jak każdy widzi.
 . - Warunki są takie jak każdy widzi. 
 - dzisiaj zaczął gorączkować a jak będzie chory to nie będę mógł przyjechać. Do soboty jest trochę czasu może będzie wszystko dobrze
 - dzisiaj zaczął gorączkować a jak będzie chory to nie będę mógł przyjechać. Do soboty jest trochę czasu może będzie wszystko dobrze  .
 .

Lukasz_Kangoo napisał(a):Bartku,
Czekamy na Ciebie z niecierpliwością
Napisz jeszcze tylko gdzie będziesz (pisałeś coś o Jankach albo Galerii Mokotów), bo musimy się gdzieś umówić
 . Do ustalenia czy Ikea czy po drugiej stronie koło Feu Vert (dobrze pamiętam?)
 . Do ustalenia czy Ikea czy po drugiej stronie koło Feu Vert (dobrze pamiętam?)  Nie będę mógł przeznaczyć na sptkanie dużo czasu ale godzinkę -półtorej na pewno. Pod warunkiem jak pisałem wcześniej.
 Nie będę mógł przeznaczyć na sptkanie dużo czasu ale godzinkę -półtorej na pewno. Pod warunkiem jak pisałem wcześniej. 

Zatem opatul go ciepłą kołderką i życz zdrówka
 Zatem opatul go ciepłą kołderką i życz zdrówka 

komor napisał(a):Twardo planuję jutro przyjazd. Jeżeli mi coś wypadnie to do 9.00 dom znać na forum. Jeżeli będę milczał znaczy jadę
 trzeciego kangura no i co teraz będzie
  trzeciego kangura no i co teraz będzie 

komor napisał(a):Kurcze zrobiłemtrzeciego kangura no i co teraz będzie

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości