dawix88 napisał(a):Witam nowego klubowicza:D
Sugerowałbym jednak czytanie czasem tego co się pisze i na co się odpowiada. Bo wychodzi śmiesznie

dawix88 napisał(a):Witam nowego klubowicza:D
kovalius napisał(a):Od miesiąca jestem posiadaczem kangoora 1,2 16V (2004) Expression z dodatkami. Cieszę się, że trafiłem do Waszego grona. Jestem z Lublina. Więcej szczegółów (i dosyć długą historię kupowania samochodu) obiecuję opisać wkrótce. Uprzedzając ewentualne pytania dlaczego taki wybór, napiszę w tej chwili tylko, że trzeciego dziecka do Matiza nijak nie szło wsadzić. Wybór był dość oczywisty.
Pozdrawiam wszystkich gorąco
MZ_MZ napisał(a):kovalius napisał(a):Od miesiąca jestem posiadaczem kangoora 1,2 16V (2004) Expression z dodatkami. Cieszę się, że trafiłem do Waszego grona. Jestem z Lublina. Więcej szczegółów (i dosyć długą historię kupowania samochodu) obiecuję opisać wkrótce. Uprzedzając ewentualne pytania dlaczego taki wybór, napiszę w tej chwili tylko, że trzeciego dziecka do Matiza nijak nie szło wsadzić. Wybór był dość oczywisty.
Pozdrawiam wszystkich gorąco
Przecież Matiz jest 5-cio osobowy.![]()
Pozdrawiam.
Marek_Bielsko napisał(a):MZ_MZ napisał(a):Przecież Matiz jest 5-cio osobowy.![]()
Pozdrawiam.
Ale 3 foteliki to ciężko wsadzić, fotelik jest szerszy od dorosłej osoby
alchemiczny napisał(a):Witam w na pokladzie:)
jesli bedziesz chcial powiekszyc rodzinke to nie musisz zmieniac autka n aforum znajdziesz sposob jak zrobic z kangoorka autobus 7mio osobowy
Pozdrawiam i zycze aktywnego zycia klubowego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość