dorwałem Wojtka 1981 - trudno będzie się mu wymigać
  dorwałem Wojtka 1981 - trudno będzie się mu wymigać  zwłaszcza że do mc na pieszo też dojdzie!
  zwłaszcza że do mc na pieszo też dojdzie! 

Ale widzę, że trzeba Cię traktować już jako Łodziaka
  Ale widzę, że trzeba Cię traktować już jako Łodziaka 

) użeram się z sesją i kangusiem standardowo;) Mam do wymiany tarcze i klocki z przodu, do amorów sie przymierzam. Amortyzatorów oczywiście, nie do miłostek wobec skoczka;) Póki co wyczyściłem go ładnie i umyłem bo moja panna z przyjemnością nim podróżowała pod moją nieobecność lecz nie pomyślała o kosmetyce pojazdu, ach te kobiety
 ) użeram się z sesją i kangusiem standardowo;) Mam do wymiany tarcze i klocki z przodu, do amorów sie przymierzam. Amortyzatorów oczywiście, nie do miłostek wobec skoczka;) Póki co wyczyściłem go ładnie i umyłem bo moja panna z przyjemnością nim podróżowała pod moją nieobecność lecz nie pomyślała o kosmetyce pojazdu, ach te kobiety  Subwoofer magicznie się naprawił sam, usterka znikła równie niespodziewanie co się pojawiła - to auto ma skołonności do regeneracji
 Subwoofer magicznie się naprawił sam, usterka znikła równie niespodziewanie co się pojawiła - to auto ma skołonności do regeneracji  Na montaż LPG jestem umówiony, Kangur zostanie zagazowany 1szego lipca, pokój jego benzynowej duszy
 Na montaż LPG jestem umówiony, Kangur zostanie zagazowany 1szego lipca, pokój jego benzynowej duszy 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości