Subwooferek mi padł (nie załącza się - automatyka włączenia po otrzymaniu sygnału padła chyba ale jutro będę diagnozował dokładniej) i drzwi z tyłu sie nie chcą zamykać, jednym słowem, no może dwoma: kocham Renault ( co do drzwi bo głośnik jest niebieskiego punkcika
  Subwooferek mi padł (nie załącza się - automatyka włączenia po otrzymaniu sygnału padła chyba ale jutro będę diagnozował dokładniej) i drzwi z tyłu sie nie chcą zamykać, jednym słowem, no może dwoma: kocham Renault ( co do drzwi bo głośnik jest niebieskiego punkcika   ). Następny spot zróbmy z grilem:)
  ). Następny spot zróbmy z grilem:)

PaNoRaMiX napisał(a):Dzień po spocie a moja bryka już padaSubwooferek mi padł (nie załącza się - automatyka włączenia po otrzymaniu sygnału padła chyba ale jutro będę diagnozował dokładniej) i drzwi z tyłu sie nie chcą zamykać, jednym słowem, no może dwoma: kocham Renault ( co do drzwi bo głośnik jest niebieskiego punkcika
). Następny spot zróbmy z grilem:)
 choć jak pamiętam to miałeś najczystszego skoczka w Łodzi. No w kraju może załapał byś się na drugą pozycję
  choć jak pamiętam to miałeś najczystszego skoczka w Łodzi. No w kraju może załapał byś się na drugą pozycję  Zgadnij po kim
  Zgadnij po kim   

...do Gdańska to nie dojadę, ale po Łodzi to dam radę!
 ...do Gdańska to nie dojadę, ale po Łodzi to dam radę!

Lucass napisał(a):A gdzie była Uć jak był zlot, A?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości