I to jest to
 I to jest to  

dla przyczep kempingowych. Najprostsze lustra to mocowane na dwa gumowe paski na lusterka zewnetrzne. 3 minuty i po problemie, ale ja w ubiegłym roku nie założyłem (po raz pierwszy) dodatkowych lusterek.
 dla przyczep kempingowych. Najprostsze lustra to mocowane na dwa gumowe paski na lusterka zewnetrzne. 3 minuty i po problemie, ale ja w ubiegłym roku nie założyłem (po raz pierwszy) dodatkowych lusterek.  Po pierwsze holuję polską N126e, wobec czego fabryczne lusterka pozwalaja mi na dokładne widzenie boków przyczepy, a po drugie dodatkowe zawsze pododują wzrost hałasu juz przy prędkościach powyzej 80 km/h.
 Po pierwsze holuję polską N126e, wobec czego fabryczne lusterka pozwalaja mi na dokładne widzenie boków przyczepy, a po drugie dodatkowe zawsze pododują wzrost hałasu juz przy prędkościach powyzej 80 km/h.

Witam kolejnego zarażonego caravaningiem (oby)
 Witam kolejnego zarażonego caravaningiem (oby)  

Natomiast przy zakupie nie rejestrowanej jeszcze w Polsce przyczepy należy najpierw zorientować się czy w wydziale komunikacji nie będą żądać zaświadczenia z Urzędu Skarbowego o opłaceniu  (lub zwolnieniu z opłaty) podatku VAT dla odpowiednich kategorii pojazdów
 Natomiast przy zakupie nie rejestrowanej jeszcze w Polsce przyczepy należy najpierw zorientować się czy w wydziale komunikacji nie będą żądać zaświadczenia z Urzędu Skarbowego o opłaceniu  (lub zwolnieniu z opłaty) podatku VAT dla odpowiednich kategorii pojazdów  A ponieważ w świetle przepisów jakie do skarbówek przesłało Ministerstwo Finansów, przyczepy campingowe nie są pojazdami (zabrakło ich w wykazie) skarbówka takich zaświadczeń (w niektórych miastach) nie wystawia w związku z czym nie można ich zarejestrować
 A ponieważ w świetle przepisów jakie do skarbówek przesłało Ministerstwo Finansów, przyczepy campingowe nie są pojazdami (zabrakło ich w wykazie) skarbówka takich zaświadczeń (w niektórych miastach) nie wystawia w związku z czym nie można ich zarejestrować  
   Kółeczko się zamyka
 Kółeczko się zamyka  

Rafal napisał(a):... I czy jest ktos w klubie z hakiem i butla z gazem jako koło zapasowe???
 ale jeszcze nic nie ciągałem....
  ale jeszcze nic nie ciągałem....

Juri napisał(a):Witam!!! Już mam komplet dokumentów do zarejestrowania przyczepy. Ma ona szerokość 208 cm. Nie wiem dokładnie jaki jest szeroki kangur (wraz z lusterkami fabrycznymi)? Czy ktoś może wie? Pytam , bo nie wiem , czy nie trzeba będzie kupić luster dodatkowych. Widziałem w sklepie takie zapinane na jakieś paski gumowe (cena 40 zł sztuka). Pozdrawiam Juri.
 napisz jaka przyczepa (model, marka, rocznik) i gdzie ją znalazłeś
 napisz jaka przyczepa (model, marka, rocznik) i gdzie ją znalazłeś  Też jestem na etapie zmiany przyczepy. Co do lusterek to przy takiej szerokości dodatkowe są oczywiście konieczne. Za to nie wydaje mi sie niezbędne przepłacanie i te, o których piszesz (dwie gumowe taśmy nakładane na lusterka) bardzo dobrze mi się sprawiły w poprzednim autku.
 Też jestem na etapie zmiany przyczepy. Co do lusterek to przy takiej szerokości dodatkowe są oczywiście konieczne. Za to nie wydaje mi sie niezbędne przepłacanie i te, o których piszesz (dwie gumowe taśmy nakładane na lusterka) bardzo dobrze mi się sprawiły w poprzednim autku.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość