Dzisiaj miałem troszku czasu wiec uciełem kawałek tej folii z myślą pokombinowania w domku i sprawdzenia jak to cudo się przykleja
Bładziłem w domu szukając kandydata do oklejania

, musiałobyć to coś o łagodnych zaokrąglonych naroznikach.I w łapki wpadło mi żelazko żony

(dobrze ona tego nie widziała

) no i zaczełem zabawę z folią i suszarką i powiem szczerze ,że na początku niespecjalnie mi to wychodziło ale potem oderwałem i spróbowałem ponownie i już było ok

folia dość ładnie się profiluje i jak na mój gust wystarczy podgrzewać suszarką .Grzejąc suszarką mogę na bierząco sobie podgrzewać i jednoczśnie dociskać folię do elementu ,przy opalarce się tak nie da
byłem też dzisiaj u lakiernika podpytać jak tam z czasem stoi i troszku mnie załamał bo mówi ,że narazie to jest zawalony :/i musze poczekać .Śpieszyć mi się nie śpieszy ale gadałem z kumplem i może u niego się by udało to okleić bo ma ogrzewany garaż

no nic pomyśle jeszcze nad tym

A narazie dzisiaj mam w planie zainstalować sobie chlapaczki z tyłu w kangusiu

a pózniej z przodu bo mam dość zachlapanych drzwi do połowy
aha i jeszcze jedno mam pytanko do Masaccio
w podpisie masz linka do reklamy na auta itd. jeżeli się tym zajmujesz to czy możesz w przybliżeniu powiedzieć ile by kosztowała taka reklama na kangurku ? Zastanawiam się nad oklejeniem reklamą auta ,zajmuje się wykonywaniem instalacji C.O. gazowych itd... trochu handluje piecami gazowymi ,kominkami ,grzejnikami i takie tam....
ps. wiem ,że to nie jest związane wogóle z tematem ale może przejdzie
W takich sprawach jest instytucja pw... (mod)