. Trzeba by coś wymodzić aby więcej osób można było poinformować o takim spotkaniu, bo pocztę odbieram parę razy w tygodniu a na stronkę nie zawsze wchodzę jak widać.
 . Trzeba by coś wymodzić aby więcej osób można było poinformować o takim spotkaniu, bo pocztę odbieram parę razy w tygodniu a na stronkę nie zawsze wchodzę jak widać. 
Pozdrawiam wszystkich kangoorowiczów i nie tylko

yasak napisał(a):Ja wiem że to nieładnie kogoś przyciskać o coś, ale kiedy mogą pojawić się zdjęcia ze spotu 19.09 Warszawa ?

yasak napisał(a):Przepraszamfaktycznie nie mogę się doczekać . Drugie dno jest takie że muszę rozliczyć przed żoną czas a nie będzie to takie łatwe. W/g mojej żony wyjście o godz. 10.45 a powrót o godz. 15,20 to jest 8h poza domem nawet kazała mi to sobie policzyć.
Pozdrawiam Yasak
Blue Privilege 1,2 16V.

to się uśmiałam
  to się uśmiałam   

nie wiesz, że kobiety TAK mają

a on: przecież to ty wyjmowałaś naczynia ze zmywarki! a ja na to: widzisz! wszystko na mojej głowie!!!
  a on: przecież to ty wyjmowałaś naczynia ze zmywarki! a ja na to: widzisz! wszystko na mojej głowie!!!   

) a muzyka wciska w fotel
) a muzyka wciska w fotel  

o rany, a ja nie wiem gdzie to jest???
  o rany, a ja nie wiem gdzie to jest???

Trzeba to będzie zbadać
 Trzeba to będzie zbadać 

Mona napisał(a):yasak napisał(a):Przepraszamfaktycznie nie mogę się doczekać . Drugie dno jest takie że muszę rozliczyć przed żoną czas a nie będzie to takie łatwe. W/g mojej żony wyjście o godz. 10.45 a powrót o godz. 15,20 to jest 8h poza domem nawet kazała mi to sobie policzyć.
Pozdrawiam Yasak
Blue Privilege 1,2 16V.

to się uśmiałam

ja Pawła ochrzaniam: zobacz jaki brudny talerz wyjąłeś ze zmywarki do szafki

musi stanąć na naszym

kilka puszek czy też butelek złocistego napoju trochę rozluźni towarzystwo, a co z tym związane - będzie weselej. Nie można oczekiwać zbyt wiele od ludzi, którzy się spotykają pierwszy raz na żywo. Jednakże i tak było super!! Faktycznie ekipa mogła badziej dopisać, ale cóż - od czegoś trzeba zacząć.
 kilka puszek czy też butelek złocistego napoju trochę rozluźni towarzystwo, a co z tym związane - będzie weselej. Nie można oczekiwać zbyt wiele od ludzi, którzy się spotykają pierwszy raz na żywo. Jednakże i tak było super!! Faktycznie ekipa mogła badziej dopisać, ale cóż - od czegoś trzeba zacząć. 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości