z dużym poświęceniem dotrzeć chociaż na chwilkę
 z dużym poświęceniem dotrzeć chociaż na chwilkę  . Kuba trzymam kciuki za brzuchola
 . Kuba trzymam kciuki za brzuchola   
 z dużym poświęceniem dotrzeć chociaż na chwilkę
 z dużym poświęceniem dotrzeć chociaż na chwilkę  . Kuba trzymam kciuki za brzuchola
 . Kuba trzymam kciuki za brzuchola   

... więc może się ustosunkujesz co do godzny
... więc może się ustosunkujesz co do godzny  

sobota, 03.06
 sobota, 03.06
 po obiedzie? 15?
 po obiedzie? 15?
 grill?
 grill? 
 papu (koszyczkowe)
 papu (koszyczkowe)
 stół, obrus (czysty!!), woda gratis
 stół, obrus (czysty!!), woda gratis  

kangooros napisał(a):aa w sumie co sobie będę żałował... Joanna podkoszuleczka pierwsza klasa.. ja też chcę taką
są jakieś męskie rozmiary??

niestety w dziale kobiecym w zarze. szukaliśmy męskiego odpowiednika ale... może jeszcze zrobią
 niestety w dziale kobiecym w zarze. szukaliśmy męskiego odpowiednika ale... może jeszcze zrobią  ewentualnie możesz spróbować XL ale nie wiem co zrobisz z wcięciem w talii
 ewentualnie możesz spróbować XL ale nie wiem co zrobisz z wcięciem w talii  
 jakie lubi Kacperek?[/b]
 jakie lubi Kacperek?[/b]

hmmm chyba na sam dobry początek skuszę się na tą naklejkę.Czas się zacząć jakoś identyfikować na naszych dziurawych łódzkich ulicach(zgierskich też
   hmmm chyba na sam dobry początek skuszę się na tą naklejkę.Czas się zacząć jakoś identyfikować na naszych dziurawych łódzkich ulicach(zgierskich też   )... Qrcze chyba muszę się sprężyć przed 03.06 izłapać jakaś drabinę i wyszorować tego brudasa bo aż wstyd jeździć :0
 )... Qrcze chyba muszę się sprężyć przed 03.06 izłapać jakaś drabinę i wyszorować tego brudasa bo aż wstyd jeździć :0 

Powrót do Spoty multiregionalne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości