W niedzielę (18.09) jedziemy w piękne okolice Sobótki odwiedzić Bradę. Wszystkich chętnych zapraszam. Korabl - liczymy na Ciebie
 W niedzielę (18.09) jedziemy w piękne okolice Sobótki odwiedzić Bradę. Wszystkich chętnych zapraszam. Korabl - liczymy na Ciebie  Zapraszam wszystkich lookerów z wrocka i okolic do integracji
 Zapraszam wszystkich lookerów z wrocka i okolic do integracji  Mój telefon 697 060 131 lub one@kangoo.one.pl
 Mój telefon 697 060 131 lub one@kangoo.one.pl W niedzielę (18.09) jedziemy w piękne okolice Sobótki odwiedzić Bradę. Wszystkich chętnych zapraszam. Korabl - liczymy na Ciebie
 W niedzielę (18.09) jedziemy w piękne okolice Sobótki odwiedzić Bradę. Wszystkich chętnych zapraszam. Korabl - liczymy na Ciebie  Zapraszam wszystkich lookerów z wrocka i okolic do integracji
 Zapraszam wszystkich lookerów z wrocka i okolic do integracji  Mój telefon 697 060 131 lub one@kangoo.one.pl
 Mój telefon 697 060 131 lub one@kangoo.one.pl

_ONE_ napisał(a): .......zawita Żuwik ze swoją połową. .........
 i dlaczego nie dałeś nam okazji zrobienia Kangusowego korowodu.
  i dlaczego nie dałeś nam okazji zrobienia Kangusowego korowodu.  

Narazie się waham - już są dwie kobiety w moim życiu
 Narazie się waham - już są dwie kobiety w moim życiu  Zapraszamy wszystkich na plenery, im więcej Kangoorków tym Brada bardziej się ucieszy (szczególnie, że narazie niestety nie może liczyć na nowego Kangusia...).
 Zapraszamy wszystkich na plenery, im więcej Kangoorków tym Brada bardziej się ucieszy (szczególnie, że narazie niestety nie może liczyć na nowego Kangusia...).

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość