AdiK napisał(a):Może byśmy zorganizowali małe spotkanie w W-wie , jest pare nowych Kangurków do oklejenia.

najlepiej w Markach ale niekoniecznie.Wszystkie nalepki mi się poodklejały.
 najlepiej w Markach ale niekoniecznie.Wszystkie nalepki mi się poodklejały. 

Dziadek napisał(a):31 sierpnia 2005 będę w Warszawie. Może ktoś miałby chwilę na krótki spotnajlepiej w Markach ale niekoniecznie.Wszystkie nalepki mi się poodklejały.

Może nazbyt go pieścisz kosmetykami, częste mycie skraca zycie... nalepkom.Dziadek napisał(a):Wszystkie nalepki mi się poodklejały.
 Hmm.. o ile dobrze pamiętam to Kavka pieści swoje maleństwo ok 6 godzin, ten to pewnie żadnej naklejki nie ma.
  Hmm.. o ile dobrze pamiętam to Kavka pieści swoje maleństwo ok 6 godzin, ten to pewnie żadnej naklejki nie ma.  

Anonymous napisał(a):AdiK napisał(a):Dziadek napisał(a):31 sierpnia 2005 będę w Warszawie. Może ktoś miałby chwilę na krótki spotnajlepiej w Markach ale niekoniecznie.Wszystkie nalepki mi się poodklejały.
Zostań do czwartku to sie na spocik załapiesz :D
Niestety nie mogę ,

ile dobrze pamiętam to Kavka pieści swoje maleństwo ok 6 godzin, ten to pewnie żadnej naklejki nie ma.
 . Naklejki narazie preżyły 2 mycia . Zobczymy co będzie dalej
  . Naklejki narazie preżyły 2 mycia . Zobczymy co będzie dalej   . No a to 6 godzin to tak już ze wszyskim . Mycie , pastowanie , cały środek , wszystkie zakamarki . Ale muszę się pochwalić że ostatnio uwinołem się w godzinke
  . No a to 6 godzin to tak już ze wszyskim . Mycie , pastowanie , cały środek , wszystkie zakamarki . Ale muszę się pochwalić że ostatnio uwinołem się w godzinke   ale to było tylko mycie i lekkie odświerzanie wnętrza
  ale to było tylko mycie i lekkie odświerzanie wnętrza  

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość