loocky napisał(a): 5 września mam się stawić w szpitalu w Zakopanem na opercję.

O jej! A co będą operować?
 O jej! A co będą operować?  Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i wrócisz do nas zdrowy i zadowolony. Zdrówka życzę.
 Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i wrócisz do nas zdrowy i zadowolony. Zdrówka życzę.

Nie zostawiłby tak Kangoorka. Loocky Twoje miejsce na stronce będzie cały czas zarezerwowane
 Nie zostawiłby tak Kangoorka. Loocky Twoje miejsce na stronce będzie cały czas zarezerwowane  A następnym razem, to do zakopca pojedziesz na zlot, najlepiej dwudniowy
 A następnym razem, to do zakopca pojedziesz na zlot, najlepiej dwudniowy  You know what I mean
 You know what I mean 

, jakieś pręty powsadzają. Czyli full serwice. A torbacz będzie musiał skakać pomiędzy Tychami a Zakopanem.  Liczę, że spędzę tam około 3 miesiące. Teraz załatwiam, żeby dziekan na uczelni pozwolił mi na 2 semestrze pozaliczać pierwszy.
 , jakieś pręty powsadzają. Czyli full serwice. A torbacz będzie musiał skakać pomiędzy Tychami a Zakopanem.  Liczę, że spędzę tam około 3 miesiące. Teraz załatwiam, żeby dziekan na uczelni pozwolił mi na 2 semestrze pozaliczać pierwszy.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości