Jestem nowym użytkownikiem tego forum.  Mam w swoim posiadaniu 98 1,9d. Auto zacne. Przesiadłem się z Clio 2 Ph2 1,5dci, także nawet spalanie jest do przyjęcia. Mam jednak kilka problemów:
1. Nie działa centralny ani z kluczyka,  ani z przycisku.  Naciskając przycisk słychać jakby przekaźnik jakiś się przełączał. 
2. Kierunkowskazy migają za szybko,  a awaryjne działają dopiero pi włączeniu któregoś z kierunkowskazów,  lewego lub prawgo. 
3. Wycieraczki nie wracają do położenia początkowego.  Trzeba je ustawiać ręcznie bo stają tam gdzie się je wyłączy. 
Proszę o wskazówki. Może ktoś takie przerabiał. 
Dziękuję i pozdrawiam. 
A. 
Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7041D przy użyciu Tapatalka

.
 .

Ku totalnemu zaskoczeniu central zadziałał! Drzwi otwierają się i zamykają. Piałem z zachwytu i jechałem dalej otwierając i zamykając drzwi. Niestety central nie działa z klucza. Czy ten od strony kierowcy nie powinien być masterem? Muszę to sprawdzić.
  Ku totalnemu zaskoczeniu central zadziałał! Drzwi otwierają się i zamykają. Piałem z zachwytu i jechałem dalej otwierając i zamykając drzwi. Niestety central nie działa z klucza. Czy ten od strony kierowcy nie powinien być masterem? Muszę to sprawdzić.