Trochę czasu minęło, zmian w kangoo też troszkę zaszło, brakowało mi termometru pokazującego temperaturę zewnętrzną, przyzwyczaiłem się przez te 10 lat jeżdżenia laguną do pewnych rzeczy i teraz dozbrajam kangoo.
Na zdjęciu widzimy bałagan w trakcie montażu czujnika temperatury zewnętrznej i manetki wycieraczek z laguny wraz przekaźnikiem do sterowania czasem wycieraczek.
Tutaj wspomniana manetka w zbliżeniu
Termometr w pełnej okazałości
Trafiłem też używane oryginalne alufelgi z kangoo 4x4 dokupiłem do nich komplet opon, tak Teraz wyglądają na samochodzie. Korzystając z okazji, że Narzeczona jest cały weekend w pracy kangoo przeszło zabiegi w spa w ruch poszły pędzelki, szczotki i polerki oraz mnóstwo czasu. Zdjęć w trakcie nie robię bo zazwyczaj mi się spieszy. Tak więc do obejrzenia samochód świeżo po wystawieniu z hali, nawet słońce na tę chwilę wyszło.
w planach:
zamontować wieszaki do rolety oddzielającej bagażnik (jak ktoś dysponuje szkicami do zrobienia samemu też chętnie skorzystam),
znaleźć fotele przód w tej samej tapicerce z podłokietnikiem i stolikami na tylnych oparciach,
zrobić porządek z rdzą na rantach tylnych nadkoli,
uporać się z nieszczelnością w klimatyzacji,