jestem zaskoczony jak Furman napisał, że swoim 1.9 dti dochodzi tylko do 130km/h  bo generalnie ma mocniejszego ode mnie kangura
  jestem zaskoczony jak Furman napisał, że swoim 1.9 dti dochodzi tylko do 130km/h  bo generalnie ma mocniejszego ode mnie kangura   

Ile miałeś max? Choćby w drodze do Grotników osiągnąłem 147/148, co w przeliczeniu błędu daje jakieś 135,(6) i luz jeszcze był. Tylko Janusz został z tyłu, więc nie cisnąłembranio napisał(a):No nie...Żuwik jest szybszy ode mnie

Co prawda sprinterem nigdy nie byłem,ale...
Idę na emerturę

Ps.Dobrze że to wyjątek
 BTW. Nie dał się podpuścić do sprintu, twardziel
 BTW. Nie dał się podpuścić do sprintu, twardziel  
 Na zegarze 140? Nawet jeśli, oznacza to 128 rzeczywistego, co jest o 2 mniej niż w 1.9 dCi... Też mi się to w głowie nie mieści... Co podaje Renault?misiek288 napisał(a):nie wiem co jest grane ale moim 1.9 d spokojnie dochodze na prostej do 150km/h a koła mam standardowe :Roll: jestem zaskoczony jak Furman napisał, że swoim 1.9 dti dochodzi tylko do 130km/h bo generalnie ma mocniejszego ode mnie kangura

bo zegary byly zmieniane.
 bo zegary byly zmieniane. 

Oprócz większej felgi miał też większy profil. Wskazania zostały urealnione na bank w nowym Kangoo (testowane z Januszem, u mnie 147, u niego niecałe 140 a autka szły równo). Myślę Wiz, że każde zegary Kangoo (a było ich trochę, temat rozwinięty przy sprawie zegarów z obrotkiem) miały swoją kalibrację. Swoją drogą jakie masz teraz oponki, że zmieniła Ci się średnica?
 Oprócz większej felgi miał też większy profil. Wskazania zostały urealnione na bank w nowym Kangoo (testowane z Januszem, u mnie 147, u niego niecałe 140 a autka szły równo). Myślę Wiz, że każde zegary Kangoo (a było ich trochę, temat rozwinięty przy sprawie zegarów z obrotkiem) miały swoją kalibrację. Swoją drogą jakie masz teraz oponki, że zmieniła Ci się średnica?

zuwik napisał(a):Swoją drogą jakie masz teraz oponki, że zmieniła Ci się średnica?

(slyszalem ze inne z tym silnikiem lubia chlipnac oleju). Kola standart.
 (slyszalem ze inne z tym silnikiem lubia chlipnac oleju). Kola standart. 

38000, jezdze caly czas po miescie (Przedstawicielstwo Handlowe) i go nie oszczedzam.
 38000, jezdze caly czas po miescie (Przedstawicielstwo Handlowe) i go nie oszczedzam. 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości