Od dłuższego czasu przekopuję internet w poszukiwaniu informacji dotyczących montażu Webasto w kangurze. Mam 1,5 DCi z 2004 ph II. No i jak większość diesli zimno w aucie-w trasie grzeje ekstra ale charakter mojej pracy to częste i niestety krótkie przejazdy
 Mam zamiar założyć używkę do swego auta ale po oględzinach kopara mi opadła
  Mam zamiar założyć używkę do swego auta ale po oględzinach kopara mi opadła  wszędzie ciasno. Przy silniku raczej nie da rady wcisnąć pieca; po lewej za zderzakiem pompa wspomagania,po prawej osuszacz klimy. Może ma ktoś założoną fabrycznie i mógłby podpowiedzieć gdzie to siedzi? A gdyby jeszcze podał typ zamontowanego pieca to byłoby cudownie
  wszędzie ciasno. Przy silniku raczej nie da rady wcisnąć pieca; po lewej za zderzakiem pompa wspomagania,po prawej osuszacz klimy. Może ma ktoś założoną fabrycznie i mógłby podpowiedzieć gdzie to siedzi? A gdyby jeszcze podał typ zamontowanego pieca to byłoby cudownie 
Pozdrawiam.

?  Co do rodzaju ogrzewania to najlepiej było by mieć 2 w 1  no ale takie rzeczy to tylko w Erze
?  Co do rodzaju ogrzewania to najlepiej było by mieć 2 w 1  no ale takie rzeczy to tylko w Erze