Michu90 napisał(a):Koledzy, a gdzie dokładnie to spotkanko? Ja będę dostępny od 12-13, więc ewentualnie mógłbym dojechać. Tylko gdzie, co i jak?

) Jest boisko, plac zabaw, lasek, stadnina. Dojazd dogodny. Odległość od Gdańska 18km. Jadąc "starą" krajową jedynką w miejscowości Różyny jest zjazd na Ulkowy w prawo. Kilka kilometrów i jesteśmy na miejscu. Podsyłam mapkę z propozycją rajdu terenowego
) Jest boisko, plac zabaw, lasek, stadnina. Dojazd dogodny. Odległość od Gdańska 18km. Jadąc "starą" krajową jedynką w miejscowości Różyny jest zjazd na Ulkowy w prawo. Kilka kilometrów i jesteśmy na miejscu. Podsyłam mapkę z propozycją rajdu terenowego  jeśliby Wam pasowało musiałbym podjechać zobaczyć możliwości przejazdu. Tam gdzie zaznaczona meta jest ognisko i te place. No i lepiej by było w sobotę szczerze mówiąc, bo w niedzielę akurat ja pracuję i wolny był bym 12:30-17:00.
 jeśliby Wam pasowało musiałbym podjechać zobaczyć możliwości przejazdu. Tam gdzie zaznaczona meta jest ognisko i te place. No i lepiej by było w sobotę szczerze mówiąc, bo w niedzielę akurat ja pracuję i wolny był bym 12:30-17:00. 

Michu90 napisał(a): Podsyłam mapkę z propozycją rajdu terenowego

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość