Czołem Brada, jak tam przebiega stawanie na nogi. Co z odszkodowaniem bo jest do kupienia Kangoor z 1999 r. 1,4 RTA.
Pozdrawiam Yasak
Blue Privilege 1,2 16V
Brada napisał(a):Zuwik:
Fajnie, że wracasz do "żywych"! Miło z Twojej strony że mówisz o spocie i to jak na ironie Ty... człowiek z odległego krańca tego posranego kraju! Miła niespodzianka!Ja notomiast bardzo dokłądnie wiem, gdzie leży Bielsko, bo byłem tam kilka razy (ostatnio jakieś 10 lat temu
)..
Stary, tego posta jak na razie przeczytano ponad 600 razy - wiesz ilu to świadków?? Przed wszystkimi powiedziałeś, że kiedyś mnie odwiedzisz na spocie, więc nie wymigasz się! Sobótka to przepiękna turystyczna miejscowość koło Wrocławia (no kawałek drogi). Jest tu piękna góra Ślęża z jednym z najwyżej położonych nadajników TV w całej europie! Miejsce które proponuje to Ośrodek wypoczynkowy; domki, woda, kajaki, powietrze, las... jest tam super! Do tego dyrektor ośrodka to mój dobry znajomy więc....może na wiosne spotkamy się w kilka osób żeby przy ognisku, kiełbaskach, browarze i zaparkowanych obok kangurach pogadać o sytuacjach drogowych i naszych torbaczach! Było by fajnie!
Oczywiście Zuwik, zapraszamy wszystkich, co?
Pierwszym, którego zaproszę osobiście będzie brat ONE w Wrocławia, który wyciągnął do mnie fantastyczną dłoń przyjaźni, oferująć pomoc w załatwianiu spraw powypadkowych... Dzięki ONE! Wiszę Ci!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość