Kangoor uratował mi życie!

Off-topic: tematy związane z techniką

Postprzez yasak sobota, 4 grudnia 2004, 22:42

Czołem Brada, jak tam przebiega stawanie na nogi. Co z odszkodowaniem bo jest do kupienia Kangoor z 1999 r. 1,4 RTA.

Pozdrawiam Yasak
Blue Privilege 1,2 16V
yasak
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez yasak sobota, 4 grudnia 2004, 22:44

A jak tam nasz Zuwik czy dołek to już przeszłość?

Pozdrawiam Yasak
Blue Privilege 1,2 16V
yasak
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez zuwik sobota, 4 grudnia 2004, 22:58

No staję na nogi (na szczęście mam bardziej błahy powód niż dear friend Brada - kobiety :? ) ale powoli... jednak, małymi kroczkami do celu :roll: Yasaku aż nie mogę się doczekać ferii żeby następnego wielbiciela Kangusa poznać :!: Wiecie co? Spoty klubowe to jest nałóg :twisted: Oj Brada, Sobótka nie wiem gdzie jest, ale kiedyś tam trafię, a wtedy będziesz miał spota jakich mało :!: Pogadamy sobie przy piwku, pogdybamy, ułożymy plan tjuningowania Kangusa, którego już napewno będziesz miał, itepe :) OBIECUJĘ, a Wy wszyscy mi świadkami :!:
Obrazek
zuwik
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez yasak sobota, 4 grudnia 2004, 23:10

Podobno czas leczy rany, niestety taki to los że człowiek wartościowy dostaje kopa i cierpi. Ale trzeba myśleć pozytywnie.

Pozdrawiam Yasak
Blue Privilege 1,2 16V
yasak
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Yasak...

Postprzez Brada niedziela, 5 grudnia 2004, 00:37

Yasak:

Dzięki! Powoli, powli (wolniej niż początkowo sądziłem) staje na własnych nogach! No coż.. to jednak biordo i trochę przeceniłem swoje możliwości! Miałem kilka przejściowych problemów, ale się kurde nie poddaje! Jak już wielokrotnie powtarzałem... NIE ŻYCZĘ NIKOMU, ale wolę to niż coś gorszego gdybym np. nie zapiął pasów! Będzie git - musi być!
Niestety w dalszym ciągu jestem w trakcie leczenia i o odszkodowaniu puki co mowy nie ma! Pozatym moja lewa noga jest za słaby by wycisnąć sprzęgło w kangurze, więc o prowadzeniu wózka mogę sobie pomarzyć! Oczywiście jak dojede do siebie, wtedy będę szukał jakiegoś włochatego zwierzaka z kierownicą i "srebrnym rombem", ale to jeszcze ze dwa miechy! I oczywiście masz rację - trzeba myśleć pozytywnie!
Brada
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Zuwik...

Postprzez Brada niedziela, 5 grudnia 2004, 00:45

Zuwik:

Fajnie, że wracasz do "żywych"! Miło z Twojej strony że mówisz o spocie i to jak na ironie Ty... człowiek z odległego krańca tego posranego kraju! Miła niespodzianka! :-) Ja notomiast bardzo dokłądnie wiem, gdzie leży Bielsko, bo byłem tam kilka razy (ostatnio jakieś 10 lat temu :-) )..
Stary, tego posta jak na razie przeczytano ponad 600 razy - wiesz ilu to świadków?? Przed wszystkimi powiedziałeś, że kiedyś mnie odwiedzisz na spocie, więc nie wymigasz się! Sobótka to przepiękna turystyczna miejscowość koło Wrocławia (no kawałek drogi). Jest tu piękna góra Ślęża z jednym z najwyżej położonych nadajników TV w całej europie! Miejsce które proponuje to Ośrodek wypoczynkowy; domki, woda, kajaki, powietrze, las... jest tam super! Do tego dyrektor ośrodka to mój dobry znajomy więc.... :-) może na wiosne spotkamy się w kilka osób żeby przy ognisku, kiełbaskach, browarze i zaparkowanych obok kangurach pogadać o sytuacjach drogowych i naszych torbaczach! Było by fajnie! :-)
Oczywiście Zuwik, zapraszamy wszystkich, co? :-)
Pierwszym, którego zaproszę osobiście będzie brat ONE w Wrocławia, który wyciągnął do mnie fantastyczną dłoń przyjaźni, oferująć pomoc w załatwianiu spraw powypadkowych... Dzięki ONE! Wiszę Ci!
Brada
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez zuwik niedziela, 5 grudnia 2004, 10:12

Wrocław? Rzut beretem :) Jak wszystko dobrze pójdzie (czyli ojciec zakupi nowe auto = nie będzie potrzebował Kangusa :wink: ) to możesz się mnie spodziewać w wakacje, myślę, że ktoś jeszcze da się namówić :roll:
Obrazek
zuwik
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez _ONE_ niedziela, 5 grudnia 2004, 12:06

Brada!
Chyba zrobimy mini spota na początku roku... zjawię się z żoną i córką w Sobótce. Mamy takie swoje miejsce w Górach Sowich, ale zimą dojazd jest bardzo utrudniony (okolice Osówki) i wtedy jeździmy do Sobótki - trzeba nałapać tlenu, bo ten paskudny wrocek skraca życie. Niestety koniec roku nie sprzyja myśleniu o wypoczynku... od października mam w robocie szaleństwo, a przyszły tydzień zapowiada się bardzo pracowicie - 7 dni pracy :roll:
Obrazek
_ONE_
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez yasak niedziela, 5 grudnia 2004, 13:49

I ja bardzo chętnie poznam te okolice bo nigdy tam nie byłem, ale nie wcześniej jak w maju.

Pozdrawiam Yasak
Blue Privilege 1,2 16V
yasak
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Re: Zuwik...

Postprzez jon104 niedziela, 5 grudnia 2004, 17:40

Brada napisał(a):Zuwik:

Fajnie, że wracasz do "żywych"! Miło z Twojej strony że mówisz o spocie i to jak na ironie Ty... człowiek z odległego krańca tego posranego kraju! Miła niespodzianka! :-) Ja notomiast bardzo dokłądnie wiem, gdzie leży Bielsko, bo byłem tam kilka razy (ostatnio jakieś 10 lat temu :-) )..
Stary, tego posta jak na razie przeczytano ponad 600 razy - wiesz ilu to świadków?? Przed wszystkimi powiedziałeś, że kiedyś mnie odwiedzisz na spocie, więc nie wymigasz się! Sobótka to przepiękna turystyczna miejscowość koło Wrocławia (no kawałek drogi). Jest tu piękna góra Ślęża z jednym z najwyżej położonych nadajników TV w całej europie! Miejsce które proponuje to Ośrodek wypoczynkowy; domki, woda, kajaki, powietrze, las... jest tam super! Do tego dyrektor ośrodka to mój dobry znajomy więc.... :-) może na wiosne spotkamy się w kilka osób żeby przy ognisku, kiełbaskach, browarze i zaparkowanych obok kangurach pogadać o sytuacjach drogowych i naszych torbaczach! Było by fajnie! :-)
Oczywiście Zuwik, zapraszamy wszystkich, co? :-)
Pierwszym, którego zaproszę osobiście będzie brat ONE w Wrocławia, który wyciągnął do mnie fantastyczną dłoń przyjaźni, oferująć pomoc w załatwianiu spraw powypadkowych... Dzięki ONE! Wiszę Ci!

No to Brada, kolego masz jeszcze jeden powód aby zwielokrotnić wysiłki rehabilitacyjne. :lol: Któs musi przecież pod Ślężą tego ogólnopolskiego spota zorganizować :?

Tak, wiem zagalopowałem się, ale pomarzyć dobra rzecz. Nie będziemy Cię przecież mobilizować do takich zadań po tym co przeszedłeś, a i miejsce choć rewelacyjne (i znajomości są :wink: ) nie leży w centrum co niestety jest konieczne celem przyciągnięcia na spot jak największej ilości ludzi :lol:

Cieszę się, ze zarówno psychicznie jak i fizycznie wracasz do formy. Ale spiesz się bo tyle kangoo-rków czeka aby się z Tobą spotkać :P :P :P
Ja w każdym razie na spot ślężański już się cieszę :D
Pozdrawiam - Janusz
http://www.pozadomem.eu
------------------------
Alize '03 dCi BYŁ!!!
jon104
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Inne