Kangoor uratował mi życie!

Off-topic: tematy związane z techniką

Postprzez Brada wtorek, 9 listopada 2004, 00:51

zuwik, stary!

Cieszy mnie, że cało wróciłeś z trasy, a żeby nasze wszystkie kangury tak miały! Mojemu się nie powiodło, ale........
Wygląda na to że dostane sporo kasy z odszkodowania - może starczy na nowego kangura spod igły?! :-) (ehhh.. tylko gdybam) :-( :-( :-( W tym kraju ludzie którzy prowadzą swoją prywatną działalność i płacą stawki ZUS "razy ileś tam" nie dostają żadnego ubezpiecznia - to jest ku...wa sprawiedliwość. :-(

Słyszałem natomiast o pewnym wypadku w mojej parafi, gdzie poszkodowana ze złamanym biodrem (czyli jak ja) dostała 70 tys. z ubezpieczenia i wcale nie pesos, tylko PLN. Ależ bym się ucieszył....

Suma sumarum: jeśli nie wygrałeś w totolotka, nie jesteś bogaty, nie masz duuuuuużego ubezpieczneia na życie, lub prowadzisz swoją działalność to w żadnym razie nie ulegaj wypadkom! JA CI TO MÓWIĘ - no nie opłaca się!

Życzę wszystkim tyleż samo naturalnych zatrzymań, co startów!
Brada
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez Gość piątek, 26 listopada 2004, 12:36

Cze¶æ Brada :!:
Trochê pó¼no bo teraz dopiero dotar³em do tego tematu po nieobecno¶ci spowodowanej z³aman± nog± (na piechotê)...ale lepiej pó¼no ni¿...
Dobrze,¿e ¿yjecie oboje, powrotu do zdrowia i wszystkiego co ju¿ Ci tu napisano razy 2. :) :) :)
Mo¿e koledzy poszukamy mu nowego PLECACZKA je¶li nie "wydoli "na nowego, jak siê rozejrzeæ to trochê zwierzaków w niepowo³anych rêcach jest :wink:
Gość

Postprzez MK piątek, 26 listopada 2004, 12:39

To powyżej pisałem JA
(Coś ostatnio zdarza mi się nie logować)
Pozdrowienia Marcin
CLIO 3 1,6 16v 128KM GORDINI 2012r. - LPG STAG
Kangoo II 1,5dCi 115KM PRIVILEGE+ TomTom Edition 31.XII.2010r. srebrny
Porzuciłem akordeon, a szkoda.
Focenie wciąga!!! Jestem szumofobem i maniakiem ostrości!!!
Nikon D7100 Nikon D50

CHEVROLET SPARK M300 LS 1,2 16v 85KM 2010r. - LPG STAG - BYŁ!!!!
MK
Kangoomaniak
Kangoomaniak

:-))))))))))))))))

Postprzez Brada piątek, 26 listopada 2004, 19:54

:-) Dzisiaj podwójnie mi się mordka uśmiechneła! Pierwszy raz dlatego, że poraz pierwszy od prawie 3 miesięcy stanełem na obydwóch nogach i nic mnie nie bolało!!! Alllle wspaniałe uczucie - módz stać na własnych nogach!! :-)
Drugi raz jak czytałem maila od Ciebie MK! :-) Dzieki stary!
Brada
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez zuwik piątek, 26 listopada 2004, 20:03

Brada :!:
Pomimo ogółu dzisiejszego beznadziejnego dnia (najpierw kolos, potem pogrzeb, a teraz zapychanie czasu - miałem być na imprezie andrzejkowej, ale nie jestem :( ) wiadomość o tak dużym postępie w Twoim dochodzeniu do siebie i sprawności, oraz o uśmiechniętej mordce zdecydowanie rozświetliła ten ponury dzień :!: Teraz kolej, żebym to ja Tobie podziękował :wink:
3maj się :!:
Obrazek
zuwik
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez Brada piątek, 26 listopada 2004, 23:05

Zuwik, Zuwik.... to mi wygląda na małego dołka!! (??) No bez jajec stary! Głowa do góry, garnucha w łapkę i za zdrowie (może być moje) !! :-)
Panowie koledzy, pomóżcie doprowadzić Zuwika do stanu normalności duchowej! Jak ktoś mieszka blisko niego, to podjechać, zapukać do drzwi, dać pstryczka w nos na rozluźnienie!

Przykro mi bardzo z powodu dzisiejszych negatywnych wrażeń! Jutro będzie lepiej - no musi być!
Brada
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez zuwik sobota, 27 listopada 2004, 14:09

Brada no będzie, będzie :roll: Za godzinkę mamy spocik - Korabl, MK, jon104 i ja. Więc musi być lepiej :wink: I dobrze, że pada, bo taki brudasek był :oops: że wstyd się przyznawać :lol:
Obrazek
zuwik
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez yasak sobota, 27 listopada 2004, 16:10

Bardzo się cieszę Brada że dochodzisz do siebie, a również z tego że masz widoki na odszkodowanie. Gdyby były problemy z tym odszkodowaniem PISZ będziemy walczyć razem z tobą. Co do Zuwika to myślę że to chwilowa słabość, sądząc po jego postach myślę że jest to facet bardzo pogodny i z dużym poczuciem humoru tzw. dusza towarzystwa. Obaj uszy do góry PANOWIE.

Pozdrawiam Yasak
Blue Privilege 1,2 16V
yasak
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez zuwik sobota, 27 listopada 2004, 21:01

Yasak jakbyś mnie teraz widział to zmieniłbyś zdanie... Na spocie było fajnie (zdjęcia beznadziejne wyszły, więc jak je stuninguję to wrzucimy posta), ale teraz jest to co od 2ch tygodni. Może byłbym duszą towarzystwa, ale nie wiem, bo nie mam towarzystwa... Chętnie bym te uszy podciągnął, ale za słaby jestem... W każdym razie dzięki, postaram się wrócić do formy przed tym jak nas odwiedzisz (spoty jednak są fajne :wink: )
Obrazek
zuwik
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez Brada sobota, 27 listopada 2004, 23:50

Skoro tak chwalicie te spoty, to dlaczego ja jeszcze na żadnym nie byłem? Wiem, wiem... wszyscy (no prawie) daaaleko...! No coż jak "srebrny rąb" będzie już moją właśnością to obiecuję chłopaki że ja zoorganizuje jakiś wypad w moje strony! Naprawdę wspaniała atmosfera! Ale o tym kiedy indziej!

Yasak - cholera, przez Ciebie tak długo trzymałem głowę w górze, że teraz mi nie chce opaść! :-)

Zuwik... brak mi słów! Posłuchaj Yasaka i (jak ja) trzymaj głowę w górze!! :-)
Brada
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Inne