Kangoor uratował mi życie!

Off-topic: tematy związane z techniką

Postprzez zuwik poniedziałek, 18 października 2004, 18:45

Spotkałem się z sarkazmami, że powinieneś kupić beemkę bo bezpieczniejsza :lol: Nie byłbym taki pewny, raczej chodzi o szczęście głupiego, ale jest jeden czynnik który przeważa szalę: czy beemkę można pokochać tak bardzo jak kangoorka? Odpowiedź jest tylko jedna :!:
Obrazek
zuwik
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez Rafal poniedziałek, 18 października 2004, 22:23

a ja nigdy nie mialem uprzedzen do tego kto jakim autem jezdzi. Troche denerewowaly mnie "tunningi" w postaci okopconych swiatel bo nic nie widac, ale sobie mysle ze kazdy ma swoja "korbe" i jak go nie stac to co sie bede wtracal. Ale tak sie zdarzylo ze ciagle jak ktos mi zalazl za skore to zawsze byl z bmw. Wiec uwazam ze moge smiało uogulnic ze kierowcy z bmw to w wiekszosci durnie!!!!!!!!!
1998 kangoo 1,4 LPG -to był kangoor...
2006 kangoo pampa 1,5 dci
2006 trafic 2,0 dci -to był trafic....
2008
Rafal
Szaman klubowy
Szaman klubowy

Postprzez Mona środa, 20 października 2004, 22:16

Rafal napisał(a):a Ale tak sie zdarzylo ze ciagle jak ktos mi zalazl za skore to zawsze byl z bmw. Wiec uwazam ze moge smiało uogulnic ze kierowcy z bmw to w wiekszosci durnie!!!!!!!!!

o kurka, a nam zawsze biały golf bruździ!!! i to zawsze zawsze nam albo głupio wyprzedza, albo zawadza jadąc za wolno :roll: :lol: :lol:
Mona i Paweł--------------------Kaleido dCi 80KM--------------------
Mona
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez zuwik sobota, 23 października 2004, 19:04

Brada człowieku co u Ciebie? nie odzywasz się, zaczynam się martwić, inni chyba też. Napisz jak tam rekonweta... no wiesz, uzdrawianie :lol: :wink: Daj znać co u Ciebie i 3maj się
Obrazek
zuwik
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Sprzedam Kangura, prawie nowy!

Postprzez Brada środa, 27 października 2004, 23:25

Cześć zuwik....

A no, żyję - przez przypadek musiałem kliknąć na link "nie powiadamiaj o odpowiedzi" w mailu, sądziłem że nikt się nie odzywa. Tak mnie jakoś natchnęło i jestem! Rekonwalescencja - ok, jestem dobrej myśli - może już za 5 miesięcy, chodem bedę przypominał człowieka. Puki co papiery, papiery i jeszcze raz papiery! TONA PAPIERÓW! O formalnościach po wypadkowych nie wspomne! Krótko mówiąc brak czasu! Ludki - uważajdcie kto na was wpada, bo niewinna przejażdzka może skończyć się półrocznym koszmarem - nie życzę nikomu (no może z wyjątkiem mojemu oprawcy)!
PS #1 Może ktoś chce mupić kangoora? Funkiel nówka - lekko porysowany przód :-)
PS #2 Pozdrawiam serdecznie wszystkich odwiedzających ten temat!
PS #3 Kurde ale się rozpisałem z tymi PS. :-)
PS #4 Dzięki zuwik za zainteresowanie! PzDr...
Brada
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Porażka

Postprzez Brada piątek, 29 października 2004, 11:38

Ehhh.... smutno mi! Tak naprawdę nie mam już kangura, nie wiem co ja jeszcze robię na tym forum??
Brada
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Re: Porażka

Postprzez yasak piątek, 29 października 2004, 12:15

Trzymaj się stary i nie popadaj w skrajności, jeszcze wszystko przed tobą. Ja uważam że trzeba myślec do przodu a nie zatrzymywać sie nad tym co już było, bo i czas nam za szybko ucieka. Na forum masz prawo być jak najbardziej bo dla wszystkich jesteś cały czas Kangoorowiczem. Wszystkiego dobrego !!

Pozdrawiam Yasak
Blue Privilege 1,2 16V
yasak
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez zuwik piątek, 29 października 2004, 14:02

Brada :!: No co Ty :!: Tu nie chodzi o to czy masz kangura na podjeździe, tylko czy masz kangura w sercu :!: Nie wiem ile masz lat, ale pomyśl że mogłeś już nie mieć więcej... Ale żyjesz, los i kangur Ci to podarowały. Więc najwyższy czas zacząć się nim cieszyć (nawet bym powiedział że masz małe spóźnienie :wink: ). Twój kangurek oddał życie :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: dla Ciebie... Masz OBOWIĄZEK być z nami na tym forum
Obrazek
zuwik
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez jon104 piątek, 29 października 2004, 17:03

zuwik napisał(a):Brada :!: No co Ty :!: Tu nie chodzi o to czy masz kangura na podjeździe, tylko czy masz kangura w sercu :!: Nie wiem ile masz lat, ale pomyśl że mogłeś już nie mieć więcej... Ale żyjesz, los i kangur Ci to podarowały. Więc najwyższy czas zacząć się nim cieszyć (nawet bym powiedział że masz małe spóźnienie :wink: ). Twój kangurek oddał życie :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: dla Ciebie... Masz OBOWIĄZEK być z nami na tym forum

Oj TO :!: TO :!:
Nic dodać nic ująć, a do czasu pełnego wyzdrowienia napewno urodzi Ci się pomysł jak tu nowego Kangoo-rka wyszykować :P CZego (oprócz oczywiście szybkiego powrotu do pełni ZDROWIA) z całego serca Ci życzę :D :D :D
Pozdrawiam - Janusz
http://www.pozadomem.eu
------------------------
Alize '03 dCi BYŁ!!!
jon104
Kangoomaniak
Kangoomaniak

po stokroć dzięks!

Postprzez Brada piątek, 29 października 2004, 18:54

Oj chłopaki, aż łezka mi się w oku zakręciła! Co by nie mówić poprawiliście mi humor, Dzięki!
W sumie stary nie jestem, ale mój kangur był jeszcze młodszy, więc chyba najgorszy nie jestem! Wiem natomiast że ten wspaniały wózek uratował mi życie - taki jest główny temat tego... hmmm tematu! I właśnie za to, kangur w nagrode odszymał odemnie wielkiego buziaka w zakurzony lakier - powaśka! Zrobiłem to, kiedy poraz pierwszy po wypadku go ujżałem, było to dokładnie miesiąc później!

PS. Może jednak jeszcze (ale tylko) trochę pohulam na tym forum jako gość, dopuki oczywiście nie stanę sie właścicielem nowego kangura, wtedy znowu stane się klubowiczem - pełną gębą!

3majcie sie!
Brada
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Inne