Kangoor uratował mi życie!

Off-topic: tematy związane z techniką

Re: 9 miesięcy z hakiem . . .

Postprzez kerry czwartek, 30 czerwca 2005, 16:46

misiek288 napisał(a):
xyz napisał(a):Ale mi się miło zrobiło, :D dziękuję BARDZO za pamięć o mnie Kerry (tu buziak- w końcu coś się za to należy :roll: ). ;)

już "mu" żona zapłaci jak przeczyta Twojego posta :twisted:

A co tam, zaryzykuję! 8)
Siedem latek na karku (razem czternaście)...:)))
ObrazekObrazek
Czerwone RN 2000 drzwi rulez! :)
kerry
Kangooekspert
Kangooekspert

Postprzez Brada czwartek, 30 czerwca 2005, 19:57

Tak się zamotałem przy tym poście z "Panami i Paniami", że zupełnie nie zauważyłem, że strofował mnie za iksigrekzetkę Kerry... Sorry za małe zamieszanie! :-)

A co do Ciebie zuwik, to wiesz.. miałęm na końcu postu (tego napisanego po dłuugiej przerwie) dopisać coś w rodzaju.. "Ciekawe co napisze Zuwik, pewnie będzie jako pierwszy mnie komentował". Sam nie wiem czemu nie dopisałem, a tu proszę! Zuwik zaspał! :D Ty zawsze pierwszy odpowiadasz - dzięki! Nie wiem czemu ale nie odezwał się jeszcze ONE, który to wyciągnął do mnie pomocną dłoń, a do którego zapominam ciągle maila wysłać (ależ ze mnie świnia)! :oops:

Kangoorów owszem kilka na naszej scenie jest, tylko że albo drogie, albo wyjeżdzone, albo bez FV - narazie szukam dalej!

A co robiłem.. no coż, trochę tu trochę tam! Właściwie do zajęć jako takich wróciłem kiedy jeszcze o kulach śmigałem! U mojego ojca na zakłądzie zawsze jest co robić i tym sposobem chcąc, nie chcąc powoli wróciłem do pracy! Sezon kamieniarski w pełni więc czasu nawet na spanie mało! Ogólnie rzez biorąc, lekarze mówili mi, że będę zdrowy, potem, że do końca życia będę miał problemy z biodrem, a teraz nikt nic nie wie - prócz tego, że nie mogę kompletnie nic dźwigać (nawet swojego brzucha, który rzeczywiscie muszę zrzucić) i że za jakieś 5 lat pewnie zaś będę chodził z kulą bo jakieś zwyrodnienie stawu się czykuje czy coś. Narazie dochodzę do siebie, ale boli mnie szkita coraz bardziej, więc chyba najlepsza to dorga do wstanienia endoprotezy.
Sprawca? Właściwie nic. Pół roku w zawieszeniu na dwa i na rok prawko! Długo by pisać, ale Pani sędzina przedsawiła mu jego prawa w taki sposób, że czułem się kur(de)wa, jakbym to ja był winny zamieszania, ehhh.... szkoda gadać!
A z ubezpieczeniami, jest tak (jakby ktoś miał wątpliwości), że wszystkie są chętne, żeby brać kasę, ale żeby wypłacić - żadna!

tak to.. :-)
allle, żyć trzeba dalej!

Dzięki zuwik za gorące PzDr, i równie gorące odemnie dla Ciebie! Oczywiście nie wiem czy uda mi się wygospodarować cały dzień w wakacje w sezonie :lol: :wink: :cry: ale postaram się coś wymyślić - wtedy przy odrobinie szczęscia może poznam tego miłego gościa z Bielska.
Possdro! :D
fioletowy 1,9dTi 2002r. Pełna opcja; ABS, 4 x SRS, klima, schowki lotnicze...
Obrazek ! SPRZEDANY !
Brada
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez zuwik czwartek, 30 czerwca 2005, 20:28

W niedziele się odpoczywa :P :) A poza tym dzień dniem, ale jedna noc nieprzespana jeszcze nikogo nie zabiła :wink: Mam też nadzieję, że nie zjawioę się sam i inne ekipy wyrażą chęć na wrocławskookoliczny zlot :)
No niestety nie postarałem się, ale akurat noc spędzałem u kuzyna i tam nie sprawdzałem życia forumowego. Cieszę się, że się zbierasz, choć z tym biodrem brzmi bardzo niepokojąco... Ponoć jak nie wolno dźwigać ciężarów trzeba dużo się ruszać bez ciężarów - choć pewnie masz powyżej rehabilitowania. Trzymam za Ciebie, a Ty trzymaj głowę do góry :!:

Co do Skoczków:
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C322602 - ładny, nie wygląda na drapany po zdjęciach, super kolor :wink:
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C351704 - j.w., powinna być fakturka
Troszkę ich jest, a "pod ręką" masz speca (_ONE_) - napewno znajdzie się ten jedyny :wink:
Obrazek
zuwik
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez MK piątek, 1 lipca 2005, 05:05

Zuwik kiedy sie wybierasz,bo ja będę niedaleko Wrocławia przez tydzień w połowie sierpnia więc pomoglibyśmy Bradzie w rechabilitacji rąk z niewielkim obciążeniem buteleczkami piwa :D
Pozdrowienia Marcin
CLIO 3 1,6 16v 128KM GORDINI 2012r. - LPG STAG
Kangoo II 1,5dCi 115KM PRIVILEGE+ TomTom Edition 31.XII.2010r. srebrny
Porzuciłem akordeon, a szkoda.
Focenie wciąga!!! Jestem szumofobem i maniakiem ostrości!!!
Nikon D7100 Nikon D50

CHEVROLET SPARK M300 LS 1,2 16v 85KM 2010r. - LPG STAG - BYŁ!!!!
MK
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez _ONE_ piątek, 1 lipca 2005, 06:12

Brada... dochodzimy do siebie :wink: po dzwonie o którym już pisałem. Ciało nie ucierpiało, ale autko jest jeszcze w robocie - mam nadzieję, że tylko do końca przyszłego tygodnia.
Obrazek
_ONE_
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez zuwik piątek, 1 lipca 2005, 08:08

MK napisał(a):Zuwik kiedy sie wybierasz,bo ja będę niedaleko Wrocławia przez tydzień w połowie sierpnia więc pomoglibyśmy Bradzie w rechabilitacji rąk z niewielkim obciążeniem buteleczkami piwa :D
Brak planów, połowa sierpnia zależy która, od 15 mam dom na głowie :wink: Będziemy myśleć :) (nadzieja.... :roll: )
Obrazek
zuwik
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez MK piątek, 1 lipca 2005, 08:40

No właśnie ja będę w 2 połowie :cry: .
Ale z Bradą i tak sie umówimy. 8) , nawet jak nie będziesz mógł. Dam mu trochę Kangusiem pojeździć :lol:
Pozdrowienia Marcin
Nikon D7100 Nikon D50

MK
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez zuwik piątek, 1 lipca 2005, 09:25

MK napisał(a):No właśnie ja będę w 2 połowie :cry: .
Ale z Bradą i tak sie umówimy. 8) , nawet jak nie będziesz mógł. Dam mu trochę Kangusiem pojeździć :lol:
Oczywiście przed rehabilitacją rąk 8) :wink:
Obrazek
zuwik
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez MK piątek, 1 lipca 2005, 11:05

Tak,tak :P Oczywiście :lol:
Pozdrowienia Marcin
Nikon D7100 Nikon D50

MK
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez Brada piątek, 1 lipca 2005, 20:14

ONE... co jest grane? Po jakim dzwonie, jakie auto w jakiej naprawie? Nic nie wiedziałem!!!!!! Co się stało, mam nadzieję, że wszystko ok? kurdzę zaraz uderzę do Ciebie maila...

MK, zuwik... Seriiiiiooooooooooo? Dacie mi się przewieść kangurem?? WOW :-) :D dzieki! haha! Macie moje pisemne zaproszenia w okolice Sobótki! :-) Co do tehabilitacji rąk (jak to ładnie nazwaliście), po dłuuugim dniu w pracy (wróciłem o 22:15) postanowiłem trochę rękami poruszać i przytargałem ze sklepu dwa browary - wasze zdrowie Panowie! 8) :lol:
fioletowy 1,9dTi 2002r. Pełna opcja; ABS, 4 x SRS, klima, schowki lotnicze...
Obrazek ! SPRZEDANY !
Brada
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Inne