Kangoor uratował mi życie!

Off-topic: tematy związane z techniką

9 miesięcy z hakiem . . .

Postprzez Brada środa, 29 czerwca 2005, 18:28

Witajcie Panowie (i.. Panie [To dla ciebie Mona :-) ])...

Jakiś czas temu, a dokładniej w poniedziałek oficjalnie stałem się zdrowym czowiekiem. ponad 9 miesięcy trwało moje częściowe dojście do siebie. Jak pomyślę o tych 2 miesiącach spędzonych w łóźku, a potem 6 o kulach to robi mi się... WESOŁO...!! Tak, tak.. wesoło, bo aż strach pomyśleć co by było gdybym wtedy pasów nie zapiął. No, ale już po wszystkim, a właściwie prawie po... Trochę wymuszone było to moje zakończenie leczenia. Chciałem wrócić do pracy, już mnie szlag trafiał w domu. Szkoda tylko, że do końca życia nie będę mógł pracować fizycznie, nic dźwigać i pierwszym wiedzieć że jutro będzie padał deszcz :-) No, ale życie jak to mówią...

A że już jestem zdrowy, to zwracam się do wszystkich użytkowników samochodów.. ZAPINAJCIE PASY, no po coś one są nie? W razie gdyby ktoś nie wiedział do czego służą, to odsyłam do pierwszej strony tegoż tematu (wiem, że dużo - mi też by się nie chciało czytać, więc...), lub zamiast tego proponuje założyć pasy przy najbliższej okazji!

Pozdrawiam wszystkich serdecznie, życzę szerszych dróg niż ja miałem, oraz szybko latających aniołów stróży, jak ten którego ja miałem (mam) :-)
aha... zapomniałbym, dbajcie o swoje torebki na kółkach! ;-)

Brada
Brada
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Re: 9 miesięcy z hakiem . . .

Postprzez kerry środa, 29 czerwca 2005, 20:08

Brada napisał(a):Witajcie Panowie (i.. Panie [To dla ciebie Mona :-) ])...

A szanowna"iksigrekzetka" (xyz) to pryszczyk? :wink:
Cieszymy się z powrotu do grona sprawniejszych:)
Siedem latek na karku (razem czternaście)...:)))
ObrazekObrazek
Czerwone RN 2000 drzwi rulez! :)
kerry
Kangooekspert
Kangooekspert

Postprzez Mona środa, 29 czerwca 2005, 20:38

kerry napisał(a):

Cieszymy się z powrotu do grona sprawniejszych:)

skąd Brada ma wiedzieć, ze są Nowe :D w końcu prawie że dziecko urodził - 9 miesięcy.
dobrze, żeś stanął na nogi.
podpisuję się pod apelem :D
Mona i Paweł--------------------Kaleido dCi 80KM--------------------
Mona
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez mobarski środa, 29 czerwca 2005, 20:39

NO wreszcie się odezwał. Bardzo się cieszymy że jest już tak dobrze no i teraz trzeba by tylko życzyć szybkiego powrotu Kangoorka...
Maciek
mobarski
Kangoogaduła
Kangoogaduła

mutli grazzie...

Postprzez Brada środa, 29 czerwca 2005, 21:38

:D

Witaj... nieznajoma mi jeszcze iksigrekzertko... Mona ma rację, przecież 9 miesięcy temu się urodziłem na nowo, i jeszcze dobrze raczkować nie potrafię, a Ty chcesz żebym znał wszstkich kangoomaniaków i wszystkie kangoomaniaczki w kraju ;-). A serio; oczywiście pisząc "Panie" miałem ma myśli wszystkie występujące na forum, ale my z Moną mamy taki swój bliżej nie określony "zatarg" (że tak to nazwę) :-) i.. musiałem w ramach przeprosin dla niej wyszczególnić fakt, iż o kobietach (dzieki Monie) pamiętam, bo jakoś wczesniej o ich udziale na forum zapomniałem! :-)

Mona... pozdrów Pawła! :-)
PS. Podoba mi się wasz wózek, zdjęcie małe, ale kangur wygląda cudnie! Może i mnie kiedyś będzie stać na taki.. ehhh

Maciek... aż mi się łezka w oku zakręciła na Twoje słowa.. No jak mogłem zapomnieć o nowym zwierzaku? Co prawda "pamiątki" po starym wiszą na ściane, ale już mi się jeżdzenie na rowerze znudziło.

Jak by ktoś miał do opchnięcia futrzaka z fakturą VAT w okolicach Dolnośląskiego - dajcie znać! Powiedzmy do koło 25 tys. Tylko z przebiegiem mniejszym niż 200 000 tys km ;-)

8) Jeszcze raz dzięki wszystkim za pamięć i ciepłe słowa.. Już kiedyś mówiłem, że to forum to miejsce gdzie występują najmilsi ludzie w PL,... hmmm... a może to ze wszyscy użytkownicy Kangoo są wporzo? :-) :D :arrow:
Brada
Kangoogaduła
Kangoogaduła

na wesoło

Postprzez Brada środa, 29 czerwca 2005, 21:47

A to... tak dla śmiechu.. :-)
http://www.teksty.jeja.pl/wypadek.php
fioletowy 1,9dTi 2002r. Pełna opcja; ABS, 4 x SRS, klima, schowki lotnicze...
Obrazek ! SPRZEDANY !
Brada
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Re: na wesoło

Postprzez xyz czwartek, 30 czerwca 2005, 13:06

Cześc Brada :) jestem tu od jakiegoś czasu i nie miałam okazji jeszcze natknąć się na żadnen Twój post. Dlatego też nic nie szkodzi, że powitanie pań odnosiło się do Mony. Ale w końcu i do mnie trafiło więc wysztko jest w najlepszym porządku. ;) Jak już wspomniałam nie czytałam wcześniej żadnych Twoich postów, ale od razu pokusiłam się żeby zajrzeć na pierwszą stronę, by przeczytać Twoją historię. I... muszę przyznać, że aż mi łezka popłynęła. :( Bardzo się cieszę, że już teraz czujesz się dobrze i siły wróciły. Fajnie, że kolejnym pojazdem w jaki się zaopatrzysz będzie Kanguś. (ja jeszcze nie mam, ale kiedyś sobie kupię :) ) Serdecznie pozdrawiam! :D
Renault Kangoo -> Stworzony by cieszyć. :D
xyz
KangooróFka
KangooróFka

Postprzez xyz czwartek, 30 czerwca 2005, 13:13

kerry napisał(a):

Ale mi się miło zrobiło, :D dziękuję BARDZO za pamięć o mnie Kerry (tu buziak- w końcu coś się za to należy :roll: ). ;)
Renault Kangoo -> Stworzony by cieszyć. :D
xyz
KangooróFka
KangooróFka

Postprzez misiek288 czwartek, 30 czerwca 2005, 13:27

xyz napisał(a):Ale mi się miło zrobiło, :D dziękuję BARDZO za pamięć o mnie Kerry (tu buziak- w końcu coś się za to należy :roll: ). ;)

już "mu" żona zapłaci jak przeczyta Twojego posta :twisted:
misiek288
Kangooekspert
Kangooekspert

Postprzez zuwik czwartek, 30 czerwca 2005, 14:39

Brada :!: Oj czekałem na odzew od Ciebie, ale tym razem się nie spisałem i dopiero teraz czytam :wink: Bardzo się cieszę, że wracasz. A fizyczną pracę zostaw beemkarzom :twisted: :wink: Wrocław będzie w te wakacje, choćby jednodniowo, więc szykuj siły :wink: Jeśli szukasz Kangoora do 25oooPLN to większych problemów nie powinno być. Jest dużo sztuk ładnych w tej cenie. Może nie diesle, ale Kangoor to Kangoor :wink: Jak sprawa z ubezpieczalnią? I co ze sprawcą? Napisz coś co się działo przez cały ten czas :wink: Pozdrawiam Cię gorąco i do jak najszybszego zobaczenia :!:
Ostatnio edytowano czwartek, 30 czerwca 2005, 17:09 przez zuwik, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
zuwik
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Inne