Witam,
Muszę odgrzać ten temat.
Wszystko jak zawsze ma swoje + i - ....
Mam fabryczne radio w moim Kangoo z 2007. W wyposażeniu jakże wygodny pilot przy kierownicy, z którego za żadne skarby nie chciałabym zrezygnować
Na rzecz tego pilota pogodziłam się już nawet z uciążliwością w postaci braku USB lub chociażby wejścia CD, które czytałoby format MP3.
No i wszystko byłoby dobrze, gdyby nie to, że od jakiegoś czasu radio szwankuje, tzn. trzeszczy przy podgłośnieniu powyżej 12 i przy ustawionych basach na więcej niż 0 .... To na pewno nie głośniki, bo głośniki wymieniłam i dalej to samo.
Zmusiło mnie to do podjęcia kroków w celu wymiany radyjka. I teraz pojawiają się schody...
CZY JEST JAKIŚ SPRZĘT KOMPATYBILNY Z OWYM FABRYCZNYM PILOTEM?? (mile widziane wszelkie dobre rady)
Postanowiłam zasięgnąć porady u źródła i miły Pan z ASO poinformował mnie, że jedyna opcja to zakup takiego samego radia fabrycznego montowanego w tych modelach, oczywiście najlepiej u nich w ASO za jedyne 572zł
i to bez żadnych nowinek technicznych typu wejście USB.
Ech...
Przeglądam forum regularnie i jestem pełna podziwu, dla kreatywności i zdolności naszych kolegów, więc piszę z nadzieją, że ktoś miał podobny problem i uporał się z nim w sposób zadowalający.
PS.Jeśli ten temat był już gdzieś poruszany, to biję się w pierś, ale nie znalazłam...