kerry napisał(a):Witam! Właśnie jestem na etapie rozterek "co i jak zamontować". Na oku mam dwa rozwiązania - dotyczą one obydwu Twoich postów. Jeśli chodzi o drzwi przednie, to jestem na etapie rozmów z firmą NeoTox (http://www.neotox.prv.pl) produkującą panele na drzwi do różnych marek samochodów, w tym również do Kangurków (nie piszą o tym na stronie). Cena za komplet jest dość niewysoka, jakieś 160 zł plus przesyłka.
loocky napisał(a):Mam takie oto pytanie. Chciałbym zamontować przednie głośniki w drzwiach swojego kangurka. Przypuszczam, że dość drogie jest stworzenie nowej obudowy na drzwi przednie z miejscem na głośniki. Dlatego zastanawiam się czy przypadkiem nie dało by sie zamontować obudowy do drzwi z fabrynie wyprofilowanymi miejscami na głośniki np. z jakiegoś Clio lub z Laguny albo Talii. Nie wiecie może czy są jakieś pasujące do kangoo? Próbował już może ktoś z Was takiego zabiegu? Dajcie znać.
Powrót do Audio, CB, nawigacja, mobile
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości