Ech... jakoś nie umiem się tym cieszyć.
Nadal pozostała kwestia drgań i buczenia;-(
gre81 napisał(a):skarb powiedz do jakiego serwisu w łodzi jeździsz albo w okolicach masz swoje doświadczenia tzn w którym mniej problemów i jak mówicie są bardziej kumaci bo ja właśnie wczoraj..... go .....kupiłem....wiem wiem psuje się i jest do dupy ale co zrobić, dodam że moja żona oglądacjąc auta na SALONIE dopatrzyła się ZACIEKÓW LAKIERU, sprzedawcy nie wiedzieli gdzie patrzeć ze wstydu... dodam że oglądacjąc podobne na placu można było dostrzec ten sam problem w tym samym miejscu u innych sztuk. sprzedawca powiedział ze mi pomalują..( nowe auto) pogratulować.....
skarb napisał(a):
Na zlocie to się chyba na nowe kangoory to za bardzo nie zanosi.
gre81 napisał(a):No i zrobiłem kilkaset kilometrów moje pierwsze wrażenia...
po kilku dniach zaczeła skrzypieć tapicerka ( słupek kierowcy) sama w krótce przestała,
kultura pracy silnika jest na poziomie 30 letniego zetora (powiedzicie mi czy to minie wraz np. z docieraniem czy tylko u mnie słuchać metaliczne dźwieki przy róznej prędkości obrotowej i różne dziwne odgłosy które ciężko sprecyzować)
biegi wchodzą jak w maluchu ( czy to znów kwestia dotarcia )
przy przyspieszaniu np.2 bieg czuć wyrażne drgania silnika na kierownicy, biegi jak u innych 2,4,6, przy dodawaniu gazu i puszczaniu wyraźny odczuwalny ruch skrzyni biegów na lewarku...
czekam na zlocik może któś mnie kawałek przewiezie swoim żebym miał porównanie co do kultury pracy silnika bo u mnie to jakaś tragedia...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość