Jako, że kwestia tuningowych oczek do naszych zwierzaczków jest powszechnie znana (nie istnieją ), same żółtawe żarówki to nie to, żółte klosze to robili dawniej tylko szklane a żółte nasadki nie mieszczą się pod osłony przeciwoślepieniowe wkońcu zdecydowałem sie na rozwiązanie z tej firmy http://www.lamin-x.com. Oto efekty:
zastanawiam sie czy znaczek renault tez pokryć tym cudem?
Ostatnio edytowano sobota, 13 października 2007, 12:02 przez shoti, łącznie edytowano 4 razy
na stronce lamin-x można przejrzeć światełka w różnych kolorach, niebieski też jest. Do tego jeszcze "tint" i "gun smoke". inne kolory wg kodeksu drogowego są nielegalne.
A co to znaczy typowo po francusku? Bo nie wiem czy to dobrze
Podzcas jazdy w nocy śmiesznie jest troche bo wszystki tablice rejstr innych aut i wszystkie tablice i miejscowości i znaki drogowe są na żółto, ale po 2 dniach sie przyzwyczaiłęm. Natężenie światła jest ok bo zarówki allweather są troszke mocniejsze a ta folia zabiera wg producenta 5% z jasności bo jest dosyć gruba (jakieś 1/4 - 1/3 mm). generalnie czekam na jakąś mgłe czy deszcz bo wtedy sie okaże wszystko. Na razie wiem tyle ,że z daleka przyciagają uwage tym troche odmiennym kolorem i nie oślepiają tak jak zwykłe halogeny czy nawet ksenony. Pozatym to ludzie sie diwnie troche patrzą na parkingu pod marketem
przez Lucass poniedziałek, 15 października 2007, 20:31
KangooMir napisał(a):A co to jest WAW ?
WU ZET WU wirusowe zapalenie wątroby - po polsku żółtaczka (typu A, B, C lub inne mniej popularne)
Najczęstszy objaw zewnętrzny zaawansowanego stadium - zażółcenie gałek ocznych