przez Rafal1504 środa, 21 stycznia 2009, 21:07
Czekam również na przesyłke (kochana Poczta Polska), mam plan aby nie zdejmować boczku w drzwiach, spróbuje odkręcić plastikowy trójkąt przy lusterku i spóścić przewód na dół może uda się go wyciągnąć tym otworem w drzwiach na dole, otwór jest spory może uda mi się wyłowić go. Fotki też umieszczę. zdemontowałem wkład lusterka, aby zerknąć jak to wygląda (wystarczy je ustawić maksymalnie w dół u góry powstaje szpara pociągnąłem wkład i wyskoczył z zatrzasków), miejsca jest dużo przewód powinien bez problemu się zmieścić. Maty mają około 16W mocy tak więc podłączę je pod przekaźnik od tylnej szyby.
Zastanawiam się czy przyklejać maty bezpośrenio do lustra czy dać między nie taśme dwustronną, boje sie aby lustra nie przypaliło, z drugiej strony jak dam taśmę to może lusterko wolniej sie nagrzewać.
Co to demontażu ramki plastikowej, ja mam opalarkę, ale w necie czytałem jak gościu przy golfie nożem odcinał klej pod kranem z gorąca wodą, generalnie trzeba to podgrzać, aby klej podgrzać i spróbuje nożykiem oddzielić plastik od szkła.
Narazie tyle przemyśleń może jutro coś nowego mi zaświta, może przyjdzie paczka...
Pozdrawiam Rafał
1,5 dCi Oasis 70 KM 2007 Klima, hak, radio CB