Kangoora 1,5 dci. Od samego początku (a przejechałem 15000 km) przy prędkości 20-25 km/h wyraźnie słychać delikatne skrzypienie.
 Kangoora 1,5 dci. Od samego początku (a przejechałem 15000 km) przy prędkości 20-25 km/h wyraźnie słychać delikatne skrzypienie.   

Czy ktoś wie coś na ten temat?? Dodam, że jeżdżę nim od lutego!!

(ja to się nawet zastanawiałem, czy czasem mojej "Starej" nie wymienic na "nowszy model"... bo myślałem przez chwilę, że to ona tak skrzypi... ale okazało się, że to jednak fotel
  (ja to się nawet zastanawiałem, czy czasem mojej "Starej" nie wymienic na "nowszy model"... bo myślałem przez chwilę, że to ona tak skrzypi... ale okazało się, że to jednak fotel    

).
 ).

Toster napisał(a):Hejka,
może to banalna sugestia ale... czy to czasem nie skrzypi np. fotel? Niedawno właśnie doszły mnie podczas jazdy niepokojące dźwięki... i powód okazał się banalny... no ale ja to mam juz wiekowego kangurka... nie mniej jednak można by sprawdzić czy to czasem nie spod "tyłka" np. pasażera dochodzą takie dźwięki(ja to się nawet zastanawiałem, czy czasem mojej "Starej" nie wymienic na "nowszy model"... bo myślałem przez chwilę, że to ona tak skrzypi... ale okazało się, że to jednak fotel

).
 .
 .

)
 )

teoretycznie jest możliwe skrzypienie opony na feldze - nadlewkowe pozostałości gumy na oponie. W poprzednim moim POLDKU skrzypiała mi lewa przednia letnia opona, na zimowym komplecie był spokój (wymieniłem całe koła),
  teoretycznie jest możliwe skrzypienie opony na feldze - nadlewkowe pozostałości gumy na oponie. W poprzednim moim POLDKU skrzypiała mi lewa przednia letnia opona, na zimowym komplecie był spokój (wymieniłem całe koła),   możesz spróbować u "gumiarza" przesunąć oponę na feldze i zobaczyć co się stanie.
 możesz spróbować u "gumiarza" przesunąć oponę na feldze i zobaczyć co się stanie.

!
!
 ) ....
 ) ....

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość