Proszę Was o pomoc nie działa mi przełącznik od szyby lewej, prawa chodzi ale tez nie zawsze? co to może być spotkał się ktoś z tym?co sprawdzić żeby dopiero w ostateczności rozebrać boczek?
dzięki

Nie bój się rozbierania boczkahoolek napisał(a):co sprawdzić żeby dopiero w ostateczności rozebrać boczek?
dzięki
 to są dwie śrubki i masz guziki jak na dłoni, nie trzeba całego plastiku z drzwi ściągać
 to są dwie śrubki i masz guziki jak na dłoni, nie trzeba całego plastiku z drzwi ściągać  Sprawdź jak styki, czy coś nie zaśniedziało, a jak wszystko wygląda ok spróbuj przełożyć guzik z prawych drzwi (jeśli ten działa). A jeśli ten z prawej też przestał to raczej problem będzie większy...
 Sprawdź jak styki, czy coś nie zaśniedziało, a jak wszystko wygląda ok spróbuj przełożyć guzik z prawych drzwi (jeśli ten działa). A jeśli ten z prawej też przestał to raczej problem będzie większy...

różne wtyczki
 różne wtyczki 

a może jednak trzeba użyć lutownicy
 a może jednak trzeba użyć lutownicy   Za to udała mi się jego reanimacja. Był mocno zabrudzony i po zdjęciu klawisza oraz plastyku pod nim wywaliłem (delikatnie wystukałem) sporo śmieci z wnętrza obudowy (można ją delikatnie odchylić) potem psiknąłem sporo kontaktu 60 i po 10 minutach od psiknięcia (trzeba pozwolić mu podziałać) pozbyłem się w ten sam sposób resztek płynu. Od tej pory wszystko działa jak należy... od ok 3lat
 Za to udała mi się jego reanimacja. Był mocno zabrudzony i po zdjęciu klawisza oraz plastyku pod nim wywaliłem (delikatnie wystukałem) sporo śmieci z wnętrza obudowy (można ją delikatnie odchylić) potem psiknąłem sporo kontaktu 60 i po 10 minutach od psiknięcia (trzeba pozwolić mu podziałać) pozbyłem się w ten sam sposób resztek płynu. Od tej pory wszystko działa jak należy... od ok 3lat  

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość