Witam
Panowie, mam 35000, auto kupione w grudniu 2004, wersja wzmocniona, ogumienie standart.
Jesli jade po luku i wystepuja nierownosci poprzeczne auto ma duze tendencje do nadsterownosci (bylo tak od poczatku). Jest dosc denerwujace, kto wie to uwaza, ostatnio dalem auto siostrze i by miala wypadek. Zachowuje sie tak jakby nie bylo amortyzatorow z tylu.
U Was tez tak jest?

Wiesz w sumie to Kangoor
  Wiesz w sumie to Kangoor   A tak na powaznie to ja nie zauwazylem w swoim takich objawow - podskoki.
  A tak na powaznie to ja nie zauwazylem w swoim takich objawow - podskoki.
 W momencie kiedy jade juz w 3 osoby lub mam cos troszke ciezszego w bagazniu problem zanika. Wniosek jest z tego taki ze poprostu tyl jest za twardy i non stop jest w gornym polozeniu (amortyzator). Podczas hamowania amorek nie jest w stanie zrekompensowac podniesionego tylu i odpowiednio docisnac kol do podloza
  W momencie kiedy jade juz w 3 osoby lub mam cos troszke ciezszego w bagazniu problem zanika. Wniosek jest z tego taki ze poprostu tyl jest za twardy i non stop jest w gornym polozeniu (amortyzator). Podczas hamowania amorek nie jest w stanie zrekompensowac podniesionego tylu i odpowiednio docisnac kol do podloza