ale problem nie znikł.Nie czuć tego w czasie jazdy ale jak podniosłem skoczka na lewarku z przykręconym kołem i włączyłem bieg to bardzo mocno targa półośką .
 ale problem nie znikł.Nie czuć tego w czasie jazdy ale jak podniosłem skoczka na lewarku z przykręconym kołem i włączyłem bieg to bardzo mocno targa półośką . ale problem nie znikł.Nie czuć tego w czasie jazdy ale jak podniosłem skoczka na lewarku z przykręconym kołem i włączyłem bieg to bardzo mocno targa półośką .
 ale problem nie znikł.Nie czuć tego w czasie jazdy ale jak podniosłem skoczka na lewarku z przykręconym kołem i włączyłem bieg to bardzo mocno targa półośką .

Normalne zjawisko.
   Normalne zjawisko.

Pozdrawiam!!!!
 Pozdrawiam!!!!

jednak okazało się że moja półoś jest krzywa,założyłem półoś od twingo bo innej używanej nie mogłem znaleść  i wczoraj na podwórku mi się ukręciła po dwóch tygodniach jazdy
 jednak okazało się że moja półoś jest krzywa,założyłem półoś od twingo bo innej używanej nie mogłem znaleść  i wczoraj na podwórku mi się ukręciła po dwóch tygodniach jazdy  .Wrzuciłem poprzednią aby mieć zdrowego kangura na święta
 .Wrzuciłem poprzednią aby mieć zdrowego kangura na święta  .Koledzy jaką nową półoś kupić żeby mieć spokój bo już do takiej wprawy doszedłem z wymianą że niedługo chyba ogłoszę zawody zmieniania półosi na czas
 .Koledzy jaką nową półoś kupić żeby mieć spokój bo już do takiej wprawy doszedłem z wymianą że niedługo chyba ogłoszę zawody zmieniania półosi na czas  

kto by przypuszczał że półośka będzie naprawdę  krzywa
  kto by przypuszczał że półośka będzie naprawdę  krzywa  .Muszę kupić nową tylko nie mam pojęcia jaką?
.Muszę kupić nową tylko nie mam pojęcia jaką?

.Miałem też nową ,zimą poszła osłona a latem się rozypał przegób kosztowała 160 zł muszę coś namierzyć żeby pośmigać troszkę dłużej niż pół roku
.Miałem też nową ,zimą poszła osłona a latem się rozypał przegób kosztowała 160 zł muszę coś namierzyć żeby pośmigać troszkę dłużej niż pół roku 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości