Przy ruszaniu, oraz hamowaniu, z prawej strony, dochodzi wyraźny stuknięcie, dość głośne ( podkręcenie radia i dmuchawy, nie pomaga
 ). Czasem słychać je, na większych dziurach, ale jest cichsze.
  ). Czasem słychać je, na większych dziurach, ale jest cichsze.Ciekawe jest to, że czasem przez tydzień, ów problemy nie ma. W aucie jest cicho i spokojnie.
Kolega obstawił sworzeń wahacza ... Ja w swoich przypływach pomysłów / ideii, typowałem ... Zawiasy drzwi, ale to byłoby bez sensu

Badanie na szarpakach nic nie pokazało

Drugi problem, powstał tydzień temu.
Przy zjeżdzaniu z krawężnika, kręcąc kierownicą od oporu do oporu, przy minimalnej prędkości, coś stuknęło jakby w kolumnie kierowniczej, lub w okolicach maglownicy.
Sprawdzałem to wieloktornie, i stuknięcie jest, nie zawsze w tej samej pozycji kierownicy.
Przy skręcaniu na skrzyżowaniu, kiedy prędkość jest większa, jest OK, problem występuje na parkingu itp. kiedy kręcimy kierownicą w dużym zakresie.
Najbardziej zależy mi, na wyeliminowaniu pierwszego problemu, bo jest wkurzający.
Może Wy, macie jakieś pomysły, spostrzeżenia. Obecnie nie widzi mi się jeżdzenie po mechanikach i wymiana wszystkiego po kolei, a wymiana samochodu tym bardziej nie wchodzi w grę ...

Chciałbym pomóc, więc może poduszki silnika, skrzyni biegów?
 Chciałbym pomóc, więc może poduszki silnika, skrzyni biegów?