mowiac najprosciej samochod po odpaleniu dziwnie sie trzesie tak jak by obroty byly nie takie. Moze ktos potrafi mi pomoc. Z gory dzieki, dodam ze wyregolowane zostaly zawory i wymieniona uszczelka pod glowica
 mowiac najprosciej samochod po odpaleniu dziwnie sie trzesie tak jak by obroty byly nie takie. Moze ktos potrafi mi pomoc. Z gory dzieki, dodam ze wyregolowane zostaly zawory i wymieniona uszczelka pod glowica mowiac najprosciej samochod po odpaleniu dziwnie sie trzesie tak jak by obroty byly nie takie. Moze ktos potrafi mi pomoc. Z gory dzieki, dodam ze wyregolowane zostaly zawory i wymieniona uszczelka pod glowica
 mowiac najprosciej samochod po odpaleniu dziwnie sie trzesie tak jak by obroty byly nie takie. Moze ktos potrafi mi pomoc. Z gory dzieki, dodam ze wyregolowane zostaly zawory i wymieniona uszczelka pod glowica

dzieki. Swiece juz wymienilem dwa dni temu tak ze bede kombinowal z tymi innymi rzeczami, mam nadzieje ze cos da sie zrobic:-) jak bys mial jakies jeszcze pomysly bym byl wdzieczny
 dzieki. Swiece juz wymienilem dwa dni temu tak ze bede kombinowal z tymi innymi rzeczami, mam nadzieje ze cos da sie zrobic:-) jak bys mial jakies jeszcze pomysly bym byl wdzieczny 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość