Witam, ja jestem właśnie po wymianie tego czujnika. Jeśli po teście zegarów wskazówka predkościomierza działa - to raczej padł czujnik. Kupiłem nowy za 70zł wymieniłem i działa jak powinno.
Pozdrawiam

Zastanawiam się nad wymianą. Ktoś to robił samodzielnie? Jak ten impulsator jest zamocowany w skrzyni? Trzeba na coś zwrócić szczególną uwagę?
 Zastanawiam się nad wymianą. Ktoś to robił samodzielnie? Jak ten impulsator jest zamocowany w skrzyni? Trzeba na coś zwrócić szczególną uwagę?

- życie byłoby nudne bez RENAULT
 - życie byłoby nudne bez RENAULT
 teraz listwa od gazu
  teraz listwa od gazu  no i zostaje zmiana krzyżaka w kolumnie kierowniczej i ten czujnik
 no i zostaje zmiana krzyżaka w kolumnie kierowniczej i ten czujnik

Jak widac po tylu latach nie jest to takie hop  ..co do tego innego modelu impulsatora to ciężko znaleźć taki sam wiec będę stosował o innym nr seryjnym właśnie ten z wąsami wszystko to samo tylko te wąsiki ... Teraz jestem w fazie zamawiania tego czujnika na aukcji jakby były jakieś pytanie to pytać odnośnie tego modelu 1.2 ..
 Jak widac po tylu latach nie jest to takie hop  ..co do tego innego modelu impulsatora to ciężko znaleźć taki sam wiec będę stosował o innym nr seryjnym właśnie ten z wąsami wszystko to samo tylko te wąsiki ... Teraz jestem w fazie zamawiania tego czujnika na aukcji jakby były jakieś pytanie to pytać odnośnie tego modelu 1.2 ..

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości