Masaccio napisał(a):Najlepiej dolutować kostki ISO. Nie fabryczne jak mają inne kostki to producent dodaje przejściówki.

Lucass napisał(a):Masaccio napisał(a):Najlepiej dolutować kostki ISO. Nie fabryczne jak mają inne kostki to producent dodaje przejściówki.
Z przejściówką jest tylko taki problem, że nie zawsze chce się zmieścić i radio trudno jest włożyć do kieszeni.

(bo jego sprawności nie jestem pewny na 100% - bo chyba raczej nie da się tego sprawdzić bez radia). W ostateczności zwykłe radio...
 (bo jego sprawności nie jestem pewny na 100% - bo chyba raczej nie da się tego sprawdzić bez radia). W ostateczności zwykłe radio... ) bo ja nie jestem zbyt "manualny".
 ) bo ja nie jestem zbyt "manualny". 

Lucass napisał(a):Masaccio napisał(a):Najlepiej dolutować kostki ISO. Nie fabryczne jak mają inne kostki to producent dodaje przejściówki.
Z przejściówką jest tylko taki problem, że nie zawsze chce się zmieścić i radio trudno jest włożyć do kieszeni.

(no i głośniki)
 (no i głośniki)

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość