Schemat instalacji elektrycznej do Kangoo

Pytam, bo nie wiem jak coś zrobić

Postprzez dominik niedziela, 11 listopada 2007, 21:05

temat wałkowany do bólu, smarować (ale nie wkładkę) :!:
opcja szukaj pomoże :idea:
F8Q 1,9/65/ 283 kkm, 1999r GRIS FJORD MET. 2CT (920) klima,relingi,zahaczony,CB,naklejki klubowe, Leichtmetallfelgen
Obrazek
dominik
Kangooekspert
Kangooekspert

Postprzez Kacper niedziela, 11 listopada 2007, 21:15

Luc01 napisał(a):Umnie padlo prawdopodobnie sterowanie bo gdy uzywam przycisku to silowniki reaguja za kazdym razem inaczej podnoszac lub nie zamek.
Pytanie mam takie jak nailatwiej podlaczyc nowe sterowanie chodzi mi o miejsce gdzie nailepiej sie podpiac pod plus i minus.

Dzieki zgory za wszystkie porady
Pozdrawaim Lukasz

Witaj
Twoje pytanie nie jest jednoznaczne. Nie bardzo rozumiem co chcesz wymienić: siłowniki czy sterownik?
Jeśli chodzi o siłowniki to domyślam się, że dasz sobie radę bo wystarczy podpiąć pod te same kolory. Jeśli chodzi o sterownik, to sytuacja może być podobna, czyli kolor w kolor, ale tylko wówczas jeśli sterownik będzie taki sam.
Jeśli jesteś wytrwały i dociekliwy, to mogę przesłać ci PDF serwisówkę dotyczącą zamków drzwi. Tam znajdziesz schemat podłączenia wraz z opisami jak co wymienić.
Podaj maila jeśli jesteś zainteresowany
Kacper
Skoczek FC0D 1998r "EXPRESS" silnik F8Q, 1,9D 662, zahaczony, biały
Kacper
Kangoojunior
Kangoojunior

Postprzez Luc01 wtorek, 13 listopada 2007, 18:34

Witam

Spoko takie shematy moga mi sie przydac mozesz je przeslac na adres luccom@interia.pl
A jesli chodzi o ten przelacznik centralnego przy lewarku to prawda ze mozna podpiac nowe sterowanie pod niego i powino zadzialac ?????

Dzieki za podpowiedzi
Lukasz
Luc01
Kangoorzątko
Kangoorzątko

Poprzednia strona

Powrót do Pytam