tam niech wam mruga ile chcecie i jak chcecie
 tam niech wam mruga ile chcecie i jak chcecie  a niech was kangurek kopnie
 a niech was kangurek kopnie  

tam niech wam mruga ile chcecie i jak chcecie
 tam niech wam mruga ile chcecie i jak chcecie  a niech was kangurek kopnie
 a niech was kangurek kopnie  

Według mnie to jest rewolucyjny pomysł i o ile się nie mylę jego realizacja jest banalna, tyle że muszę to skonsultować z kolegą, który się na tym zna
 Według mnie to jest rewolucyjny pomysł i o ile się nie mylę jego realizacja jest banalna, tyle że muszę to skonsultować z kolegą, który się na tym zna 

zuwik napisał(a):K Jednak jest to ściśle nielegalne i dowody za to polecą. Choć najpierw ktoś musiałby to stwierdzić.

zuwik napisał(a):. Światła awaryjne są po to, żeby mrugać i tu nie ma żadnych nieporozumień.

A nie zauważyłem wcześniejszego posta AdiK. Awaryjne podczas hamowania uznano za legalne 1. to co piszę wyżej, 2. bo ostrzegają przed niebezpieczeństwem na drodze (auta dostawców podczas wyładowania na drodze mają włączone awaryjne mimo że się nie zepsuły i jest to jak najbardziej wskazane)
 A nie zauważyłem wcześniejszego posta AdiK. Awaryjne podczas hamowania uznano za legalne 1. to co piszę wyżej, 2. bo ostrzegają przed niebezpieczeństwem na drodze (auta dostawców podczas wyładowania na drodze mają włączone awaryjne mimo że się nie zepsuły i jest to jak najbardziej wskazane)

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości