jas napisał(a):... 30 litrow w karnistrze ... bardzo ciezkie ...
a co może nie
 ciekawe czy Twoja kobieta poradziła by sobie z tym
jas napisał(a):... 30 litrow w karnistrze ... bardzo ciezkie ...

tylko do roboty
 tylko do roboty   (czyt. do pomocy)
  (czyt. do pomocy)
 nie jest i pewnie nigdy nie bedzie
 nie jest i pewnie nigdy nie bedzie  wiec ja dzwigam co ciezsze rzeczy ( a do pudziana mi jeszcze troche)
 wiec ja dzwigam co ciezsze rzeczy ( a do pudziana mi jeszcze troche)  

Musiałeś wszytsko wygadać.kerry napisał(a):No jasne, nie ma jeszcze kangurkaale już chomikuje benzynkę na później:)

Tak, przyznaje się że już gromadzę zapasy na przyszłość, jak ropa pójdzie w góre.
 Tak, przyznaje się że już gromadzę zapasy na przyszłość, jak ropa pójdzie w góre.  (joke)
 (joke)Ciężki żywot księżniczek,jas napisał(a):30 litrow w karnistrze ... bardzo ciezkie ... ale pewnie znalazlo by sie kilku chetnych do pomocy ... a moze koledzy od walki o reke co??
 póki nie znajdą walecznego rycerza same muszą uporać się z zadaniami jakie przed nimi stoją.
 póki nie znajdą walecznego rycerza same muszą uporać się z zadaniami jakie przed nimi stoją.  Ale nic się nie bójcie przez te wszytskie wiosny mojego życia ciężko ćwiczyłam by podałać trudnym zadaniom.
 Ale nic się nie bójcie przez te wszytskie wiosny mojego życia ciężko ćwiczyłam by podałać trudnym zadaniom.  

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość