.
 .Będzie wyglądał lepiej, a nie stracisz na funkcjonalności.
U mnie wystarczyło zmienić z 13" na 14"(taki sam profil opony) i już wygląda o niebo lepiej.
 .
 .

Myślę, że analogiczny efekt do słitfoci można osiągnąć stawiając kangoo na samych tarczach. A fotele to już fotoszopem...Marek_Bielsko napisał(a):To Kangoo jest gwiazdą instagrama i tylko tam ma prawo bytu

A kto mówi o terenie? W terenie to ja swoim na 15 calowych kołach tak przy... łem, że pomimo metalowej osłony dołu potrafiło mi kamieniem poluzować korek spustowy miski.Kangaross napisał(a):Jeżdzę głównie po mieście, okoliczne wioskinie pcham się w tereny żadne

3 centy jest optymalnie, do tego większe felgi i będzie ok...czyli wracając do sedna tematu, nie podejdą mi spręży/całe amory z żadnego clio, twinko czy tam Thalii ?
 3 centy jest optymalnie, do tego większe felgi i będzie ok...czyli wracając do sedna tematu, nie podejdą mi spręży/całe amory z żadnego clio, twinko czy tam Thalii ?

Jak to kto? Rajdowcy, żeby obniżyć środek ciężkości. Tylko to co się sprawdza w sporcie, na ulicy wygląda wioskowo.Stiopa napisał(a):Nie wiem kto wymyślił, żeby obniżać samochody...

.
.

ze względów bezpieczeństwa muszę przyciemnić cały tył, planuje jakieś proste alu na lato, halogeny w zderzak, lekkie obniżenie wyjdzie mu tylko na plus
 ze względów bezpieczeństwa muszę przyciemnić cały tył, planuje jakieś proste alu na lato, halogeny w zderzak, lekkie obniżenie wyjdzie mu tylko na plus  

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości