A później już nie było potrzeby, także co dalej nie powiem bo nie wiem. Dziwi mnie tylko to, że chcesz demontować mniejszą część: przecież siedzisko jest całe. A może w nowych kangusiach jest inaczej
 A później już nie było potrzeby, także co dalej nie powiem bo nie wiem. Dziwi mnie tylko to, że chcesz demontować mniejszą część: przecież siedzisko jest całe. A może w nowych kangusiach jest inaczej 

zuwik napisał(a): Dziwi mnie tylko to, że chcesz demontować mniejszą część: przecież siedzisko jest całe.

zuwik napisał(a): A może w nowych kangusiach jest inaczej

zuwik napisał(a):Nie wiem jak u Ciebie, u mnie można odkręcić cały zawias od podłogi (jest na śrubie gwiazdkowej).

Ja mam tylko całe. Tak więc płodzę pytanie, na które ktoś z dzieloną kanapą będzie musiał odpowiedzieć: jest opcja odkręcenia od podłogi samej małej części? Jeśli tak, to polecam to Vtec, jak nie to trza się pozbyć blokady
 Ja mam tylko całe. Tak więc płodzę pytanie, na które ktoś z dzieloną kanapą będzie musiał odpowiedzieć: jest opcja odkręcenia od podłogi samej małej części? Jeśli tak, to polecam to Vtec, jak nie to trza się pozbyć blokady  Ale wydumałem
 Ale wydumałem 

Dobrze że jesteś - wpadaj na topic o zlocie ogólnopolskim i opowiedz czy widzisz opcję i sens zrobienia go w suchedniowie - znalazłem tam jakiś ośrodek, załączyłem linka. Może go sprawdzisz?
 Dobrze że jesteś - wpadaj na topic o zlocie ogólnopolskim i opowiedz czy widzisz opcję i sens zrobienia go w suchedniowie - znalazłem tam jakiś ośrodek, załączyłem linka. Może go sprawdzisz?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość