lusterka zewnetrzne nowy model...pytanie?

Pytam, bo nie wiem jak coś zrobić

lusterka zewnetrzne nowy model...pytanie?

Postprzez generali wtorek, 23 października 2007, 21:33

Witam Serdecznie!

Kupiłem 2 miesiące temu kangoo (kolejny po 3 latach nieobecności) tym razem nowy model 04, 15,dci 80 km.......i ten o to mój samochód zakupiony podobno był bezwypadkowy. Tylko trapi mnie jedno ma dwa różne lusterka, prawe od starego modelu, te większe i lewe od to smuklejsze, widziłem parę samochodów w podobnym schemacie.

Moje pytanko brzmi czy ktoś sie orientuje czy występowały takie anomalie ze kangoo wychodziły orginalnie (może jakieś modele lub z dodatkami np. hak) z różnymi lusterkami?

Pozdrowienia z Bydgoszczy!!!
generali
Kangoorzątko
Kangoorzątko

Postprzez Masaccio środa, 24 października 2007, 10:55

Z tego co wiem, nowy model miał tylko te smuklejsze lusterka. W twoim ktoś musiał uszkodzić lusterko i zmienić na takie jakie się akurat trafiło.
Masaccio
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez Bullitt środa, 24 października 2007, 17:54

Te węższe lusterka pojawiły się wcześniej, jeszcze w phI, chyba w 2001r. Sprawdz czy to jedyne uszkodzenie, moze po prostu ktos urwal lusterko...
Bullitt
Kangoomistrz 2008
Kangoomistrz 2008

Postprzez generali środa, 24 października 2007, 20:41

generalnie to oczywiste ze powinny być takie same i tez tak mylem ze jest wstawione od starszego modelu ale......trochę mnie to zbiło z tropu jak widziałem parę kangoo w takim samym schematem (rożne lusterka)....
wiec pytanie bez odpowiedzi, w następnym tygodniu podjadę do serwisu z ciekawości i zapytam bo ktoś mi tam mówił ze jest tak możliwość jak np orginalnie jest zamontowany hak....
pozdr
generali
Kangoorzątko
Kangoorzątko

Powrót do Pytam