Witam. Chcę wymienić amortyzatory tylne. Na aucie jet naklejka PAMPA. Po czym poznać, że to faktycznie PAMPA i jakie amortyzatory na tył bo na allegro nie mogę nic znaleźć. Dzięki
Nie spasują od wersji 800kg? Chyba takie same były .
Kangoo I 1.2 8V 60KM '98r Jedyny MV941 z takim zderzakiem :D Chcesz pomocy - uzupełnij profil o dane samochodu. Nie każdy ma czas na grzebanie po Twoich postach za modelem samochodu i silnika.
Pampa była ciut wyższa. Zajrzyj pod spód. Jeżeli jest metalowa osłona silnika, to jest zapewne Pampa. Amortyzatory powinny spasować od zwykłego. W końcu odpowiadają za tłumienie, a nie za wysokość zawieszenia.
Niektórzy zaznaczają, że amortyzatory podejdą do wszystkich kangoo tylko nie do 800kg i pampy(iście wielki wybór ). Równie dobrze może to być bujda. Nie wiem, mam zwykłego 580kg .
Kangoo I 1.2 8V 60KM '98r Jedyny MV941 z takim zderzakiem :D Chcesz pomocy - uzupełnij profil o dane samochodu. Nie każdy ma czas na grzebanie po Twoich postach za modelem samochodu i silnika.
Osłona silnika jest. Codo amorków to niby od zwykłego kangura nie pasują. Takie są opisy na allegro. Znalazłem nr monroe 43107 lub delphi v01346422. Tylko te trochę drogie. Szukam zamiennika jakiegoś tańszego.
Mascot, nie tylko allegro, na otomoto są cztery generacje kangurów .