Wybaczcie jeżeli takowy wątek jest już założony ale nie natknąłem się na niego przeszukując forum.
 Wybaczcie jeżeli takowy wątek jest już założony ale nie natknąłem się na niego przeszukując forum. Mój problem polega na tym że po wymianie pompy ham., tarcz przednich z klockami oraz cylinderka tylnego zauważyłem, że ubywa mi płynu. Nie mogę namierzyć jednak miejsca wycieku, wszystkie przewody są suche przy cylinderkach, odpowietrzniki, itd wszystko jest suche a płyn gdzieś zmyka.
 Znajomy mechanior powiedzial ze to ze sprzęgła bo jest hydrauliczne i sie kończy ale o ile dobrze się orientuje to w torbaczach jest linka ? Gdzie może być jeszcze wyciek płynu hamulcowego ? Problem pojawił się po wymianie wyżej wymienionych części. Hamulce działają dobrze nie są zapowietrzone.
 Znajomy mechanior powiedzial ze to ze sprzęgła bo jest hydrauliczne i sie kończy ale o ile dobrze się orientuje to w torbaczach jest linka ? Gdzie może być jeszcze wyciek płynu hamulcowego ? Problem pojawił się po wymianie wyżej wymienionych części. Hamulce działają dobrze nie są zapowietrzone. Jest to 1.5dci 60kw z abs 2004r.