Nie palę. Myślę o wyrzuceniu z samochodu popielniczki na konsoli (Kangoo I). Będzie lepszy dostęp do półeczki  na tunelu. Trzeba założyć zaślepkę na gniazdko elektryczne, usunąć blaszki mocujące popielniczkę, aby nie pokaleczyć palców. Wywiercić otwór u dołu obudowy zapalniczki, by światło oświetlało półeczkę. Teraz świeci w bok. Tylko jak ładnie zakończyć konsolę u dołu? Założyć po prawej stronie termometr, tak aby dotykał gniazdka elektrycznego? Macie jakieś pomysły?
Wojtek

-wystarcza
 -wystarcza  .
 . Mój (a raczej Kangoo-kowy) termometr przykleiłem pog górną półką na środku ponad lusterkim wew. Natomiast czujnik zewnetrzny wyprowadziłempoprzez górną półkę, przy uszczelce i na zewnątrz jest umocowanu do górnej części trzpienia dolnego zawiasu drzwi od strony kierowcy. Pokazuje właściwą temperaturę, ale tylko w czasie jazdy, na postoju potrafi się trochę zagrzać od autka.
 Mój (a raczej Kangoo-kowy) termometr przykleiłem pog górną półką na środku ponad lusterkim wew. Natomiast czujnik zewnetrzny wyprowadziłempoprzez górną półkę, przy uszczelce i na zewnątrz jest umocowanu do górnej części trzpienia dolnego zawiasu drzwi od strony kierowcy. Pokazuje właściwą temperaturę, ale tylko w czasie jazdy, na postoju potrafi się trochę zagrzać od autka.