...czyżbyś cierpiał na ....samotność w sieci? ....bez podtekstów!
kucanty ...Óć ...(miasto w remoncie) kangoo I 1.2 98 r. ...bardziej czerwony i większy jest tylko tramwaj...chyba! ...i nikt nie traktuje mnie poważnie...może i dobrze!
...a ja dla zdrowia psychicznego (po konsultacjach z lekarzem) nic już sobie nie wmawiam Maćku! dzięki za wsparcie.....
Ps. czasmi jednak widzę na drodze przed sobą kangoory!
kucanty ...Óć ...(miasto w remoncie) kangoo I 1.2 98 r. ...bardziej czerwony i większy jest tylko tramwaj...chyba! ...i nikt nie traktuje mnie poważnie...może i dobrze!
przez kucanty poniedziałek, 7 września 2009, 20:26
Ważna sprawa! przerośnięte kangoo w wersji Jarod skrzyżowanie ulicy Lutomierskiej i Powstańców Wielkopolskich. Przed nim uśmiechnięty osobnik Jarek Ch. zostaje zabrany na kawę i długie rozmowy Rozstaliśmy się po paru godzinach i Jarod udał się w stronę rodzimego Gorzowa....
A dziś skoro świt Munin do Łodzi zawitał i kangoorek mu trochę wydoroślał Nie mniej, miło było jego uśmiechniętą gębę od rana zobaczyć i na forum pozdrowienia dla Magdy, której dziś bardzo współczuję Po odrzędzie z kawą w tle rozjechaliśmy się w dwie strony!
przez kucanty niedziela, 18 października 2009, 08:57
wiedziałem Madziu, że przyjdzie KIEDYŚ taki dzień, że zrozumię kobiety ..... znaczy to już