W najblizszym tygodniu planuje wizytacje B-B OKK. bede w okolicach od wtorku do konca tygodnia!!! Ustalmy wiec jaki termin bedzie najlepszy.
PS. Zuwik, plan jest taki zebys wyleczyl Janusza do czasu spotkania!!!

Może Janusz nas na herbatkę zaprosi? A potem pojedziemy na parking boki postrzelać
 Może Janusz nas na herbatkę zaprosi? A potem pojedziemy na parking boki postrzelać  Adi, Jon, MK i inni zainteresowani - prosimy o odzew
 Adi, Jon, MK i inni zainteresowani - prosimy o odzew  Od razu zaznaczam, że we wtoprek i piątek mam egzaminy (chyba że nie dostanę zaliczenia z maty, to tylko wtorek
 Od razu zaznaczam, że we wtoprek i piątek mam egzaminy (chyba że nie dostanę zaliczenia z maty, to tylko wtorek  ) więc środa i od piątku po południu do końca tyg. to terminy dla mnie w sam raz
 ) więc środa i od piątku po południu do końca tyg. to terminy dla mnie w sam raz  

No nic to
 No nic to  może następnym razem,
  może następnym razem,
 ) nie zajima
) nie zajima

chociaż ostatnio zacząłem ponownie wierzyć w krasnoludki kiedy stwierdziłem, że ktoś mi całego kangoo-rka odśnieżył (a było co)
  chociaż ostatnio zacząłem ponownie wierzyć w krasnoludki kiedy stwierdziłem, że ktoś mi całego kangoo-rka odśnieżył (a było co)  
 moim Kangoo-rkiem, kiedy jego pan tak go już trzy tygodnie zaniedbuje
  moim Kangoo-rkiem, kiedy jego pan tak go już trzy tygodnie zaniedbuje  

Czy ustaliliście już coś z Rafałem
  Czy ustaliliście już coś z Rafałem   gdzie się spotkamy
 gdzie się spotkamy 

), ale niestety nie zejde mianowicie, autka nie odpale, że o kręceniu bączków nie wspomnę
 ), ale niestety nie zejde mianowicie, autka nie odpale, że o kręceniu bączków nie wspomnę  

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość