). Obiecał że się odezwie na Forum. Zatem Klub staje się coraz bardziej międzynarodowy
 ). Obiecał że się odezwie na Forum. Zatem Klub staje się coraz bardziej międzynarodowy  

Wypada tyko podziękować za odwiedziny i  podziękowania oraz potwiedzic, że wieczór był rzeczywiście szalenie miły
 Wypada tyko podziękować za odwiedziny i  podziękowania oraz potwiedzic, że wieczór był rzeczywiście szalenie miły   

No i witam po 5-cio tygodniowej przerwie. Mprze i êbki zosta³y wspomniem, ale wzbogaconym w³a¶nie wspnia³ym spotkaniem przy ognisku, oczywi¶cie nie tylko z £ukaszem i Rafa³em, ale przede wszystkim z ich szalenie mi³ymi towarzyszkami ¿ycia.
 No i witam po 5-cio tygodniowej przerwie. Mprze i êbki zosta³y wspomniem, ale wzbogaconym w³a¶nie wspnia³ym spotkaniem przy ognisku, oczywi¶cie nie tylko z £ukaszem i Rafa³em, ale przede wszystkim z ich szalenie mi³ymi towarzyszkami ¿ycia.

Widać, że długo nie miałem do czynienia z klawiaturą
 Widać, że długo nie miałem do czynienia z klawiaturą  

Anonymous napisał(a):8) No i witam po 5-cio tygodniowej przerwie. Mprze i ębki zostały wspomniem, ale wzbogaconym właśnie wspniałym spotkaniem przy ognisku, oczywiście nie tylko z Łukaszem i Rafałem, ale przede wszystkim z ich szalenie miłymi towarzyszkami życia.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość