. Aha powiem wam ze mam zjdecia, zrobilem 4 ale wyszlo dobrze tylko jedno
. Aha powiem wam ze mam zjdecia, zrobilem 4 ale wyszlo dobrze tylko jedno  Pozdro dla ekipy z Wawy
 Pozdro dla ekipy z Wawy . Aha powiem wam ze mam zjdecia, zrobilem 4 ale wyszlo dobrze tylko jedno
. Aha powiem wam ze mam zjdecia, zrobilem 4 ale wyszlo dobrze tylko jedno  Pozdro dla ekipy z Wawy
 Pozdro dla ekipy z Wawy

wodzoo napisał(a):Napiszcie cos wiecej ,co wy tacy tajemniczy jestescie ,zmowa milczenia czy jak
Ile autek ,kto i skad

No, to juz był ładny zlocik, aż szkoda, że tak daleko.
 No, to juz był ładny zlocik, aż szkoda, że tak daleko.

drewniaq napisał(a):dokładnie 7 fureq i 7 kompletow zmarznietych nozdrzyByla ekipa z Wawy + jeden kanguroskoczek z Olsztyna.

Nie moja wina, że alarm czasami wariuje
 Nie moja wina, że alarm czasami wariuje  
 a w szczególności Arkowi z Olsztyna, który wpadł na chwilę mimo, że czekała go jeszcze długa droga do domu
 a w szczególności Arkowi z Olsztyna, który wpadł na chwilę mimo, że czekała go jeszcze długa droga do domu  

Witam KANGOOrki.Szkoda,że mogłem dojechać dopiero na koniec ale mam nadzieję,że nastepnym razem wpadnę na dłużej.Olsztyński Kangoo już będzie oklejony i rozpoznawalny na naszych trasach.A że byłem tak,a nie wcześniej,to zawdzieńczam NIEUCZCIWYM KLIJENTOM ,którzy nie chcą PŁACIĆ
 Witam KANGOOrki.Szkoda,że mogłem dojechać dopiero na koniec ale mam nadzieję,że nastepnym razem wpadnę na dłużej.Olsztyński Kangoo już będzie oklejony i rozpoznawalny na naszych trasach.A że byłem tak,a nie wcześniej,to zawdzieńczam NIEUCZCIWYM KLIJENTOM ,którzy nie chcą PŁACIĆ  

.A co do spotkania
 .A co do spotkania  ,zawsze warto poświęcić trochę czasu(a potem 2,5h do domku).Pozdowionka i do następnego razu!!!
 ,zawsze warto poświęcić trochę czasu(a potem 2,5h do domku).Pozdowionka i do następnego razu!!!  

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość