zuwik napisał(a):Słońce mi w monitor wtedy zapewne świeciło, to dlatego nie doczytałem
Nie zasłaniaj się słoneczkiem
 , strość nie radość, nie dowidzisz już.
 , strość nie radość, nie dowidzisz już.  

No i po spotkaniu
 No i po spotkaniu  

kerry napisał(a):Link do zdjęcia mało precyzyjny, bo prowadzi do http://www.imageshack.us/

A ja nie mam fotek z ludzikami, bo Adamowa dziewczyna przegapiła fakt, że mój aparat wisi na jej ręce
 A ja nie mam fotek z ludzikami, bo Adamowa dziewczyna przegapiła fakt, że mój aparat wisi na jej ręce  
   Z tej okazji gorące pozdrowienia dla Adamowej Najlepszej Tercji (w tercecie Najlepsza Tercja Adama/Kangoor/Adam
 Z tej okazji gorące pozdrowienia dla Adamowej Najlepszej Tercji (w tercecie Najlepsza Tercja Adama/Kangoor/Adam  
   takie życie
 takie życie  )
 )

. Fajnie było, wreszcie poznałem w realu część klubowiczów oraz ich torbaczy. Niestety jak wcześniej pisałem tydzień przed spotem rozchorowałem się, więc przed 16-stą musiałem wracać do domu, aby zarzyć antybiotyk. Miło było się spotkać i pogadać. Mój torbacz nie może się już doczekać kolejnego zlotu.
 . Fajnie było, wreszcie poznałem w realu część klubowiczów oraz ich torbaczy. Niestety jak wcześniej pisałem tydzień przed spotem rozchorowałem się, więc przed 16-stą musiałem wracać do domu, aby zarzyć antybiotyk. Miło było się spotkać i pogadać. Mój torbacz nie może się już doczekać kolejnego zlotu.

zuwik napisał(a):I akurat musiałeś wybrać zdjęcie prezentujące mój rewers, nie?

zuwik napisał(a): Jakbyś nie miał fotki z wszystkimiA ja nie mam fotek z ludzikami, bo Adamowa dziewczyna przegapiła fakt, że mój aparat wisi na jej ręce

takie życie
)

Ja jeszcze tylko dwa razy zawracałem
 Ja jeszcze tylko dwa razy zawracałem 

Ostatecznie jechałem tak jak przyjechaliśmy
 Ostatecznie jechałem tak jak przyjechaliśmy  Dla niewtajemniczonych: na koniec zostaliśmy z Januszem, po krótkim obsłuchaniu głośników on stwierdił, że jedzie przez Bujaków, a mi polecił drogę przez Pietrzykowice. Tak więc ruszyliśmy i po niespełna 2ch minutach zobaczyłem... Janusza jadącego naprzeciwko mnie, najwyraźniej też szukającego drogi, która wyjeżdża z tego ^!$#)$^*& osiedla
 Dla niewtajemniczonych: na koniec zostaliśmy z Januszem, po krótkim obsłuchaniu głośników on stwierdił, że jedzie przez Bujaków, a mi polecił drogę przez Pietrzykowice. Tak więc ruszyliśmy i po niespełna 2ch minutach zobaczyłem... Janusza jadącego naprzeciwko mnie, najwyraźniej też szukającego drogi, która wyjeżdża z tego ^!$#)$^*& osiedla 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości