Ciesz sie razem ze mna

Dodam jeszcze w ramach ciekawostki ze przed zmiana bylo 88,7KM i 193,7Nm
a tutaj alternatywny link
http://img438.imageshack.us/my.php?imag ... 1101eg.jpg

Pomimo kol 15"
 Pomimo kol 15"   

Praktyka pokazuje ze w tej chwili spokojnie jak trzeba to mozna go pogwizdac do 4000 obr\min bez straty mocy - teraz dopiero ten silniczek sie przyklada do tematu w pelnym zakresie obrotow
 Praktyka pokazuje ze w tej chwili spokojnie jak trzeba to mozna go pogwizdac do 4000 obr\min bez straty mocy - teraz dopiero ten silniczek sie przyklada do tematu w pelnym zakresie obrotow   (czyli od 2000-4000) Teraz jazda sprawia NIESAMOWITA
 (czyli od 2000-4000) Teraz jazda sprawia NIESAMOWITA   
   frajde
 frajde   A ten start z pod swiatel
 A ten start z pod swiatel  

Heh, czas pomyśleć nad 225/40 R15Wiz napisał(a):2 Zuwik i znowu mam problemy z ambitnym ruszaniem i przyczepnoscia
 Ojjj teraz to musi pięknie chodzić, skoro trzyma moc w takim przedziale.... Ojjj się rozmarzyłem
 Ojjj teraz to musi pięknie chodzić, skoro trzyma moc w takim przedziale.... Ojjj się rozmarzyłem 

Wiz napisał(a):W ktoryms watku padlo stwierdzenie ze po zmianie softu w kompie wtryskowym moze sie okazac ze skrzyniajest za "krotka" (sam tez mialem takie wrazenie). Realia sa inne skrzynia doskonale daje rade i nic jej nie brakuje poza 6 biegiem na trasiePraktyka pokazuje ze w tej chwili spokojnie jak trzeba to mozna go pogwizdac do 4000 obr\min bez straty mocy - teraz dopiero ten silniczek sie przyklada do tematu w pelnym zakresie obrotow
 ale to juz przy szybkościach mało przepisowych
 ale to juz przy szybkościach mało przepisowych   A co do obrotów, to spokojnie do 4400-4500 jak trzeba, masz jeszcze 100 KM wtedy. 4520 obr to 180 Km/h na 5-tym biegu.
  A co do obrotów, to spokojnie do 4400-4500 jak trzeba, masz jeszcze 100 KM wtedy. 4520 obr to 180 Km/h na 5-tym biegu.
zuwik napisał(a):Heh, czas pomyśleć nad 225/40 R15Wiz napisał(a):2 Zuwik i znowu mam problemy z ambitnym ruszaniem i przyczepnoscia

Jest to ogranicznik przeciążeń układu napędowego
  Jest to ogranicznik przeciążeń układu napędowego  A serio  to 175/65R14 daje juz radę.
  A serio  to 175/65R14 daje juz radę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość